Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 "Önemli olan Başbakan olmak değil, adam olmak"

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

"Önemli olan Başbakan olmak değil, adam olmak" Empty
MesajKonu: "Önemli olan Başbakan olmak değil, adam olmak"   "Önemli olan Başbakan olmak değil, adam olmak" EmptyPaz Mart 15, 2009 10:03 pm

CHP Genel Başkanı Deniz ******, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "****** ancak 3011'de iktidar olur" sözlerine tepki gösterdi. Kendisinin Başbakan olup olmayacağının Allah'ın ve milletin takdirinde olduğunu belirten ******, "Ben Başbakan olsam da olur, olmasam da; ama şimdi adam olamayanlar 3011'de de olamaz. Önemli olan Başbakan olmak değil, adam olmaktır." dedi.

******, Hatay'da yoğun yağmura rağmen en coşkulu mitinglerinden birini gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat yağmur altında bekleyen vatandaşlar, ******'a yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Başbakan Erdoğan ile arasındaki polemiği sürdüren CHP lideri, "****** Başbakan olamaz' mesajına, daha önce dava konusu olmasına rağmen 'Başbakan adam olamaz' ifadesiyle karşılık verdi.

******, "Başbakan, '****** 3011'de Başbakan olur' diyor. Ne zaman başbakan olacağımı bırak, onu Allah bilir. Allah sağlık verir, millet de destek verir, Başbakan olurum. Olsa da olur, olmasa da olur. Sen beni bırak da iktidardan düşünce ne olacaksın, onu düşün. Başbakan olmak Allah'ın ve milletin takdiri. Ama şimdi adam olamayanlar 3011'de de adam olamaz. Önemli olan Başbakan olmak değil, adam olmaktır." diye konuştu.
Başbakan Erdoğan'ın devamlı kendisini eleştirmesine değinen ******, bu durumun anlatacak icraat olmamasından kaynaklandığını ileri sürdü.
******, şöyle konuştu: "Varsa yoksa Deniz ******. Gece Deniz ******'la yatağa giriyor, sabah Deniz ******'la kalkıyor. Aklı fikri Deniz ******'da. Muhalefetten, ******'dan sana ne. Söyleyecek sözü olmayınca horoz dövüşü yapıyor Başbakan. '******' diyor kesmiyor, 'CHP' diyor kesmiyor. ******'a çatıyor, İnönü'ne çatıyor, elinden gelse bir adım daha geri atacak; ama orda frene basıyor. Bize hakaret ediyordu, ağzının payını verdim. Biraz toparladı, üslubunu düzeltti. Şimdi fıkra anlatıyor, komiklik, şirinlik yapmaya çalışıyor. Komedi yapayım derken komik duruma düşüyor."

Başbakan Erdoğan'ın kendi hakkında gıybet yaptığını savunan ******, "Dedikodu günah, gıybet daha da günah. Yapma, gel televizyonda tartışalım, milletin kafasındaki soruları cevaplayalım." ifadesini kullandı.
Konuşmasında çiftçinin ve esnafın sorunlarından da bahseden Deniz ******, hükümetin 280 milyar dış borç yaptığını belirtirken, ilk kez AK Parti'nin iki önemli icraatını kabullenerek, "TOKİ ve çift yol uygulaması, 280 milyarlık harcamayı izah eder mi?" diye sordu.

******, Türkiye'de artık fabrika yapma döneminin kapandığını; fabrika kapanma döneminin başladığını ve her 10 tezgahtan 4'ünün kapandığını anlatan ******, Başbakan Erdoğan'ın hâlâ Hatay'a gelip övündüğünü belirtti. ******, "Gelmez olaydın, geleceksen hizmetlerinle gel, çare ol!" dedi.
******, Başbakan Erdoğan'ın "kredi kartı mağduru olmaz" sözlerini de eleştirdi.

******'DAN 'KİMLİK NUMARASI' UYARISI

******, konuşmasında, oy kullanmak için nüfus cüzdanlarında kimlik numarası olması gerektiği konusunda da vatandaşları uyardı.
Bu uygulamanın haksızlık olduğunu savunan ******, "Hepiniz, nüfus cüzdanınızda kimlik numarası olup olmadığını kontrol edin. Oy kullanabilmeniz için kimlik numarasını cüzdana yazdırmanız gerekli. Böyle bir şart koydular. Yüz binlerce insan var bu durumda. Cüzdanınızda mutlaka kimlik numaranız olsun. Oy kullanırken sıkıntı yaşamayın. Seçimlere bütün yakınlarınızı alın, öyle gidin!" ifadelerini kullandı.

CİHAN
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
"Önemli olan Başbakan olmak değil, adam olmak"
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Önemli 3 puan aldık!"
» "İktidar olmuşsun ama adam olamamışsın"
» "Nevruz kabus değil, resmi bayram olsun"
» "Nevruz kabus değil, resmi bayram olsun"
» "Başbakan'a teşekkür ederim"

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Gündem-
Buraya geçin: