Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 "Başbakan'a teşekkür ederim"

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

"Başbakan'a teşekkür ederim" Empty
MesajKonu: "Başbakan'a teşekkür ederim"   "Başbakan'a teşekkür ederim" EmptyCuma Nis. 03, 2009 9:52 am

"Başbakan'a teşekkür ederim" PeyyahhhddaaCHP Genel Başkanı Deniz ******, Mustafa Akaydın'ı Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde ziyaret etti. ****** burada da kısa bir açıklamada bulundu:

"Antalya halkı Mustafa Akaydın'ı şimdi belediye başkanı olarak görevlendirmiştir. Bu seçimlerde Türkiye'nin için de en büyük ilgiyi çeken Antalya'daki seçim oldu. Birçok kişi Antalya'da CHP'nin seçilmesini sevinçle karşıladı. Hepimiz mutlu sonucun bu aşamasında, biz de ziyaret ediyoruz belediye başkanımızı. Pek çok kişi bu başarı için katkı vermiştir. Bütün Antalya bu işe sahip çıkmıştır. Bütün Antalya'da sağ-sol ayrımı aşılmıştır. Kadınlarımız, gençlerimiz bu mücadeleye destek vermiştir. Antalya örgütümüz dayanışma içine girmiştir, bu işe inanmıştır ve etkili bir çalışma yapmıştır. Bu biçimde parlak sonuç ortaya çıkmıştır. Çok güzel bir demokrasi sınavı vermiştir. Umarım yeni belediye başkanımız Antalya'ya en güzel hizmetleri yapacaktır. Bu odaya bir kez daha seçim sonrasında gelmiş olmaktan heyecan duyuyorum. Demokrasi çok güzel bir olay. Demokraside en güzel olan "Millet ne isterse o olur" anlayışıdır. Bu demokratik deneyim bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Seçim dönemi geride kaldı. Seçim tartışmaları görevini tamamladı. O tartışmalardan sonra halk kararı aldı, tablo oırtaya çıktı. Şimdi bu tartışmaları sürdürmenin anlamı yok. Şimdi yeni bir dönem açılıyor. Bu konuda atacağımız adımlarla hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Başbakan Antalya ile yakından ilgilendiğini söyledi. Antalya bu ilgiye layık olan bir kent. Antalya'nın ekonomiye büyük katkısı var. Böyle bir kente sahip olmak hükümetlerin görevidir. Bu sadece Antalya'ya değil Türkiye'ye hizmet etmektir. Başbakan'a da Antalya ile ilgilendiği için teşekkür ederim."

KARAYALÇIN KONUSU

"Geldiğimiz nokta bizi tatmin etmiyor ama tatmin edecek nokta da sabırdan geçiyor. Biz çizgimizi sarsılmadan, kırılmadan koruyacağız, daha ileri taşıyacağız. Bugüne kadar herşeyi kararlılıkla yaptık, mu mücadeleyi yaparken de buna inanmadığını söyleyen dostlarımıza bunu anlatmaya çalışarak bugünlere geldik. Sayın Karayalçın'la bu seçimlere girerken yararlı bir işbriliği yaptık. Sayın Karayalçın'a teşekkür borçlyum. Sonuç alınabilir alınmaz hangi güç koşullarda bu işi götürdü bunu gördük. Sayın Karayalçın Türkiye'ye sahip çıkma noktasında gerekli işlevini gerçekleştirmiştir. Kendisiyle seçin sonucundan sonra telefonla konuştum. Üzülmemesini, yaptığı mücadelenin çok değerli olduğunu söyledim. Karayalçın'la işbirliğinin devam etmemesi için hiçbir neden yok."
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
"Başbakan'a teşekkür ederim"
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Hocanın bize tozu bile bulaşsa yeter"
» "Nevruz kabus değil, resmi bayram olsun"
» "Nevruz kabus değil, resmi bayram olsun"
» "Beylikdüzü'ndeki seçimler iptal edilsin"
» "İçeri girdi vahşice ateş etti"

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Gündem-
Buraya geçin: