Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Korkmaz: Rövanş İçin Avantajlıyız

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Korkmaz: Rövanş İçin Avantajlıyız Empty
MesajKonu: Korkmaz: Rövanş İçin Avantajlıyız   Korkmaz: Rövanş İçin Avantajlıyız EmptyCuma Mart 13, 2009 12:49 am

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Hamburg ile oynadıkları karşılaşmada rövanş için avantaj elde ettiklerini söyledi.Korkmaz, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, maçın başlangıcında ve devamında dengeli bir oyun olduğunu belirterek, ''Özellikle birinci bölgede kaptırdığımız toplardan Hamburg etkili oldu. Sahaya iyi yayıldığımızı düşünüyorum. Oyun içinde zaman zaman iyi oynadık. Zaman zaman istemediğim şekilde oyun oynadık. 10 kişi kaldıktan sonra inanılmaz mücadele gösterdik ve bu sonuçla avantaj elde ettik'' dedi.
Bütün oyuncularını kutlayan Bülent Korkmaz, bundan sonra en büyük avantajlarının Ali Sami Yen Stadı ve taraftarlar olduğunu kaydetti. Korkmaz, taraftarların desteği ile rövanşta turu geçmek istediklerini vurguladı.

-''KEWELL GENÇ TAKIMDA STOPER OYNAMIŞ''-
Emre Aşık'ın kırmızı kart görmesinin ardından savunmanın ortasında neden Kewell'ı oynattığının sorulması üzerine Bülent Korkmaz, Kewell'ın genç takımda da stoper olalar görev yaptığını ifade etti. Korkmaz, Kewell'un bu mevkide iyi oynadığını belirterek, ''Maçtan önce o mevki için istenmeyen olayları planlamıştık. Orada Kewell'ı koyduk, o da oyun tecrübesini ve zekasını ortaya koyarak iyi oynadı. Kewell genç takımdayken stoper oynamış'' diye konuştu.

-''OYUNCULAR ÇIKINCA ÜZÜLÜR, HALLEDECEĞİZ''-
Maçtan alınırken kendisine tepki gösteren Lincoln'e anlayışla yaklaşan Bülent Korkmaz, futbolcuların maçtan alındıklarında üzüldüğünü, bu konuyu kendi aralarında halledeceklerini söyledi. Korkmaz, ''Oyuncular oyundan çıkınca üzülüyor, normal karşılıyorum, onu kendi içimizde konuşarak halledeceğiz'' ifadesini kullandı.

Trabzonspor maçında rotasyon yapabileceğini anlatan Korkmaz, üst üste maçları futbolculuk döneminde çok yaşadığını belirterek, '' Galatasaray şartlar ne olursa olsun, oyun yeteneklerini ve mücadelesini sergileyecek. Ben ikisini de istiyorum'' şeklinde konuştu. Bülent Korkmaz, hakemin Emre Aşık'a verdiği kırmızı kartla ilgili olarak da ''Hakem kırmızı kartı verdi artık değerlendirmesini yapmaya gerek yok. Bunu yorumlayamam, pozisyon çok ani oldu. Televizyondan tekrar seyretmek gerek'' dedi.
-''GURBETÇİLERE TEŞEKKÜR EDERİM''-
Almanya'da oynadıkları maçlarda her zaman iyi bir atmosferin olduğunu vurgulayan Korkmaz, ''Onlara bize inançlarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah onları mahçup etmemişizdir. Onların burada olması bizi mutlu ediyor'' diye konuştu. Maçtan sonra Türkiye'ye dönecek olan sarı-kırmızılılar, Trabzonspor maçının hazırlıklarına saat 13.00'de basına kapalı olarak yapacakları çalışmayla başlayacak.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Korkmaz: Rövanş İçin Avantajlıyız
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» CHP'den Ankara için itiraz
» Aragones: İspanya için çok tehlikeli bir maç
» Beşir için Türkiye devrede
» Allah aşkı için Darwin'e söz hakkı
» Sağlıklı dişler için 5 altın kural

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Spor-
Buraya geçin: