Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 CHP'li Onur Öymen de Süper Loto oynadı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

CHP'li Onur Öymen de Süper Loto oynadı Empty
MesajKonu: CHP'li Onur Öymen de Süper Loto oynadı   CHP'li Onur Öymen de Süper Loto oynadı EmptyPerş. Mart 12, 2009 5:26 pm

Seçim çalışmaları kapsamında Düzce'ye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Süper Loto oynadı. Öymen, oynadığı kuponu CHP Düzce Belediye Başkan adayı Evren Kuşçuoğlu'na vererek, "Bu kupona 50 milyon lira çıktığında Düzce'ye hizmet edeceksin" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öymen, Düzce'ye gelerek seçim ziyaretlerinde bulundu. Esnafı gezen Öymen ve Belediye Başkan adayı Kuşçuoğlu, girdikleri Süper Loto bayiinde kupon oynadı. Kuponu Başkan adayı Kuşçuoğlu'na veren Öymen, "Bu kupona 50 milyon lira çıkarsa bu parayla Düzce'ye hizmet edecek" dedi. Öymen ve partililer daha sonra CHP İl Merkezi'ni de ziyaret ederek seçim çalışmaları konusunda partililerle görüştü. Öymen, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Vatandaşlarımızın durumunu yerinde görüyoruz, vatandaşlarımızla konuşuyoruz. Yerel seçimlerle ilgili biz de görüşlerimizi anlatıyoruz. Ama gördüğümüz tablo çok üzüntü verici. Her gittiğimiz yerde esnaf kan ağlıyor. Siftah yapamayan esnaf çok. Bazı işçiler maaşlarını alamıyor. Düzce'de de gördük, 2-3 ay çalışıyorlar ve parasını alamıyorlar. Sosyal devlette, bir hukuk devletinde böyle bir durumun hiç olmaması lazım. Krizin herkesi etkilediğini biliyoruz."

Türkiye'de en büyük kriz dönemlerinde bu kadar işsizlik olmadığını anlatan Öymen, şöyle konuştu: "Dünyanın en büyük krizini yaşayan ülkelerde bu kadar işsiz yok. Her ülke krizden etkileniyor. Ama işsizlik bu kadar artmadı. Hani kriz bizi teğet geçiyordu? Hani biz etkilenmeyecektik? Herkesten fazla biz etkilendik? Başbakan da kalkıyor, her Allah'ın günü ya muhalefete, ya basına, ya da iş adamlarına yükleniyor. Türkiye çok büyük bir krizin ortasındadır. Hükümet bu gerçekleri, halktan saklamaya çalışıyor.
Başbakan bize laf yetiştireceğine bizim sorularımıza cevap versin. Herkes şikayetçi. Ama karşımızda işini mükemmel yapan bir iktidar var gibi davranıyorlar. Cesareti varsa, gitsin esnafın yanına. Türkiye'nin durumu her konuda üzüntü verici"

İHA
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
CHP'li Onur Öymen de Süper Loto oynadı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Onur Öymen de iktidar için tarih verdi!
» Onur Öymen de iktidar için tarih verdi!
» Süper Loto çekilişi yapıldı
» Yeşilçam'ın iki devine ''Onur Ödülü''
» Tevfik Enişte'ye Onur Ödülü!

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Gündem-
Buraya geçin: