Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Akıllı çıkan anne katiline müebbet hapis

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Akıllı çıkan anne katiline müebbet hapis Empty
MesajKonu: Akıllı çıkan anne katiline müebbet hapis   Akıllı çıkan anne katiline müebbet hapis EmptyÇarş. Mart 11, 2009 3:28 pm

Bursa'da girdiği bunalım sonucu annesini öldüren, ablasını da ağır yaralayan Sunay Yıldız (25), yargılandığı mahkeme tarafından müebbet hapse mahkum oldu. Adli Tıp Kurumu raporlarında akıl sağlığı yerinde olduğu saptanen zanlı, ablasını öldürmeye teşebbüsten de 12,5 yıl hapis cezası aldı.

Halil ÖZÇOBAN / BURSA (AHT)

Bursa'nın Yenibağlar Mahallesi'nde 11 ay önce yaşanan olayda, 25 yaşındaki Sunay Yıldız, çekyatta uzanarak televizyon seyreden annesini 12 bıçak darbesiyle öldürdükten sonra, banyo yaparken gürültüye dışarı çıkan ablası Sevcan Yıldız'ı da 15 yerinden yaraladı. Ağır yaralanan abla camdan, "İmdat! Kardeşim annemi öldürdü, beni de yaraladı. Kurtarın bizi" diye bağırınca süratle eve gelen polis anneyi ölü, kızını da ağır yaralı buldu. Cinayeti işlerken kendini de yaralayan zanlı ise tedavi için gittiği hastanede yakalandı.

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde cinayet ve öldürmeye tam teşebbüs suçlarından yargılanan Sunay Yıldız'ın Adli Tıp Kurumu raporlarında akıl sağlığı yerinde olduğu saptandı. Son kez hakim önüne çıkan ve cinayeti niye işlediği konusunda bir açıklama yapmayan genç, "Ben hasta değilim, beni zorla tedaviye götürüyorlardı" diye konuştu.

Bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalışan baba Mehmet Ali Yıldız ise, verdiği ifadede oğlunun annesini neden öldürdüğüne hala anlam veremediğini anlattı.

Duruşma sonunda Sunay Yıldız cinayet suçundan önce ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum oldu. Zanlının suçu duruşmadaki iyi halinden ötürü müebbet hapse indirildi. Katil genç, ablasını öldürmeye teşebbüs etmekten de 12,5 yıl hapse mahkum oldu. Sunay Yıldız'ın cinayetten önce bir süre psikiyatri tedavisi gördüğü öğrenildi.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Akıllı çıkan anne katiline müebbet hapis
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» El Zeydi'ye hapis
» Ünlü rapçi hapis yatabilir
» Emekli paşalara 1047'şer yıl hapis istemi
» Tecavüze yeltendi 13 yıl 9 ay hapis cezası aldı
» Anne Yazıcıoğlu acı haberi aldı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Yaşam-
Buraya geçin: