Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Nihat Doğan'ın sözlerine sert tepki

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Nihat Doğan'ın sözlerine sert tepki Empty
MesajKonu: Nihat Doğan'ın sözlerine sert tepki   Nihat Doğan'ın sözlerine sert tepki EmptyÇarş. Mart 11, 2009 2:59 pm

CHP Siirt İl Başkanı Şakir Sula, şarkıcı Nihat Doğan'ın yerel bir televizyon kanalında (Şerefiniz varsa AKP'ye oy vereceksiniz) dediğini ifade ederek, "Siirt halkı böyle şerefsiz insanlardan şerefi sormaz. Nihat Doğan çok şerefliyse gitsin İstanbul'daki şerefini temizlesin" açıklamasında bulundu.

Mehmet Yücel DURAK / SİİRT (AJANS HABERTÜRK)

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Siirt'te konser veren Nihat Doğan'ın konser sonrası yerel bir televizyon kanalındaki açıklamaları büyük yankı uyandırdı. CHP Siirt İl Başkanı Şakir Sula, "Nihat Doğan çok şerefliyse gitsin şerefini temizlesin" dedi.

Nihat Doğan'ın açıklamalarını şık olmadığını belirten, CHP'li Sula, "Ben bir il başkanı olarak değil, bir vatandaş olarak bu konuda çok rahatsız oldum. Nihat Doğan, Kadınlar Günü ile ilgili bir konser vermeye gelmiş. Biz bununla gurur duyuyoruz. Ama bir siyasi partinin sözcüsü gibi Siirt halkına AKP'nin seçimi sizin 'şerefiniz ve namusunuzdur' diye bu kelimeyi kullanması özellikle Nihat Doğan gibi insanları değil, onu yöneteni de, buraya getirenleri de aşar. Siirt halkı çok şerefli ve gururlu bir halktır. Her zaman da bunu ispat etmiştir. Yani tüm seçimlerde Siirt halkı aldığı kararlarla kimsenin gözyaşına bakmadan oylarını kullanmıştır" dedi.

Şakir Sula, "Bir tane sanatçı gelecek, Siirt halkına (Şerefiniz varsa AKP'ye vereceksiniz) diyecekse, Siirt halkı böyle şerefsiz insanlardan şerefi sormaz. Çok şerefliyse gitsin İstanbul'daki şerefini temizlesin, öyle gelsin Siirt halkına şeref versin. Nihat Doğan madem ki Siirt halkını bu kadar seviyorsa, o toplantıda neden sormadı Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül nerdeydi. Niye onu sormadı? Onun için kimse Siirt seçimini şeref, namus ve haysiyet diye halkımızın önüne koymasın. Halkımız çok şerefli bir şekilde oyunu kullanacak" şeklinde konuştu.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Nihat Doğan'ın sözlerine sert tepki
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bahçeli'den Erdoğan ve Arınç'a sert sözler
» Bakan Şahin'den Aydın Valisi'ne tepki
» Sansüre tepki gösterdi, TÜBİTAK'a sahip çıktı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Polemik-
Buraya geçin: