Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Bakan Şahin'den Aydın Valisi'ne tepki

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Bakan Şahin'den Aydın Valisi'ne tepki Empty
MesajKonu: Bakan Şahin'den Aydın Valisi'ne tepki   Bakan Şahin'den Aydın Valisi'ne tepki EmptyC.tesi Mart 21, 2009 4:53 pm

Adalet Bakanı Şahin, "Partisi ve bu halk ******'ı APS ile gönderecektir" diyen Aydın Valisi'ne tepki gösterdi. Valinin açıklamalarını bir kamu görevlisine yakıştıramadığını söyleyen Şahin, "Maksadını aşan bir açıklama olmuş" dedi.

Özgür ÖNDER - Soner ÖZCAN/ ANTALYA (AHT)

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, yerel seçim çalışmalarına seçim bölgesi Antalya'da devam etti. Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP Büyükşehir Başkan Adayı Menderes Türel ve AKP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Orhan Tolunay'la Metin Kasapoğlu Caddesi'nde esnaf ziyareti yapan Bakan Şahin, ekmek çorbası içip, Arap Kadayıfı yedi. Bakan Şahin'in esnaf ziyareti sırasında özel bir banka çalışanıyla ilginç bir diyalog yaşadı. Bankada çalışan bir kadın, "Kolay gelsin, cumartesi günü banka açık mı? Çalışıyor mu?" diye soran Bakan Şahine, "Efendim biz işçiyiz, asgari ücretliyiz, çalışmaya mahkumuz" diye cevap verdi. Cevaba şaşıran Şahin, "O halde sizin bankanızla ilgili bir sorun var" dedi.

KAMU GÖREVLİSİNE YAKIŞTIRAMADIM

Seçim çalışmalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Şahin, Aydın Valisi Mustafa Malay'ın Partisi CHP Genel Başkanı Deniz ******'la ilgili söylediği "Partisi ve bu halk ******'ı APS ile gönderecektir" sözlerini değerlendirdi. Açıklamayı bir kamu görevlisine yakıştıramadığını söyleyen Bakan Şahin, "Hangi konumda olursa olsun kamu görevlilerin siyasi tercihlerini ancak kapalı mekanlarda, seçimlerde kullanmaları, tüm siyasilere eşit mesafede uzaklıkta olmaları gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Şahin, "Zaten bu konudaki yasalarda kamu görevlilerinin siyaset yapmasını yasaklamıştır. Zannediyorum kendisiyle ilgili bir eleştiriye tepki vermek amacıyla kullanmış olduğu maksadını aşan bir açıklama olmuş" diye konuştu. Şahin, "Siyasi partilerin genel başkanları milyonları temsil ediyor. Keşke birbirimiz hakkındaki değerlendirmeleri nezaket çerçevesinde yapabilsek. Siyasi partiler projeleriyle yapacaklarıyla yarışır halde olmalılar" dedi.

ARAPÇA TELEVİZYON DESTEKLENSİN

Bakan Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da açıkladığı Arapça televizyon ve Kürtçe yayın yapan radyo ile ilgili de düşüncelerini açıkladı. Şahin, "Dikkat ederseniz kendilerini büyük olarak gösteren devletlerin Türkçe yayın yapan radyoları vardı. Küçüklüğümde Moskova'dan komünist Rusya'nın kendi düşüncelerini diğer ülkelere ulaştırmak için yayınlar yaparlardı. Türkiye'nin dünya politikalarıyla ilgili doğrularını hedef kitlenin lisanıyla ulaştırmak istemesi kadar doğal bir şey olamaz. Bu alınan kararların desteklenmesi gerektiği düşüncesindeyim" şeklinde konuştu.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Bakan Şahin'den Aydın Valisi'ne tepki
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bakan Eker vatandaşı azarladı
» Bakan Akdağ'dan vatandaşa fırça
» Bakan Çelik'ten ******'ı kızdıracak tavsiyeler
» Kızı için Bakan'ın göğsünde ağladı
» Bakan Tüzmen'den dalış şov

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Gündem-
Buraya geçin: