Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 "Onlar kiracı, biz ev sahibiyiz"

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

"Onlar kiracı, biz ev sahibiyiz" Empty
MesajKonu: "Onlar kiracı, biz ev sahibiyiz"   "Onlar kiracı, biz ev sahibiyiz" EmptyC.tesi Mart 07, 2009 2:29 am

HABERTÜRK'te Balçiçek Pamir'in hazırlayıp sunduğu 'Söz Sende'nin 'Seçim Özel' bölümünde bu akşam iki ayrı konuk vardı. Biri DSP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı eski MHP'li Ahmet Vevik Alp, diğeri ise MHP Afyon Belediye Başkan Adayı Hayrettin Barut. Pamir'in Ahmet Vefik Alp'e sorduğu ilk soru tabii ki 'Neden DSP' idi. Alp, bu soruya 'Belki de en doğru parti olduğu için' demekle yetindi. Programın ikinci bölümünde soruları yanıtlayan MHP Afyon Adayı Hayrettin Barut ise parti değiştirmeye karşıydı. Barut, Balçiçek Pamir'in Ahmet Vefik Alp'le ilgili sorusunu şu sitemkar sözlerle cevapladı:

"O KİRACI, BEN EV SAHİBİYİM"

"Ahmet Bey benim iyi dostumdur. Ben ama onunla biraz farklı olan bir insanım. Ben 1969'dan itibaren Ülkü Ocakları içerisinden yetişmiş bir insanım. Demokrat geleneği olan bir ailede yetiştim. Uzun yıllar İstanbul dahil hep MHP'nin gençlik kollarında bulunduğumdan dolayı sayın Ahmet Vefik Alp ile benim aramda büyük fark var. Ben MHP'de kiracı değil, ev sahibiyim. Üzülerek söylüyorum ki dostum Ahmet Bey, kiracı olarak geldiği için çabucak gitti. MHP sonuçta kimliklere fazla önem veren bir parti değil. Türkiye'de çok yanlış tanınan bir parti. MHP, toplumun tamamını kucaklamaya hazırlanan ve o doğrultuda çalışmalar yapan, 'devletim, sonra milletim, sonra da partim' diyebilen bir partidir. Aramıza katıldı, sonra gitti kendisi. Hiçbir şeyimiz de yok. Benim çok samimi dostum. Ama ne hikmetse, kendisi de fazla kiracı. Parti parti geziyor."

AYTAÇ DURAK'IN MHP'DEN ADAY OLMASI

Hayrettin Barut, Balçiçek Pamir'in, dün konuk ettiği MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aytaç Durak'ın 4 parti değiştirdiğini ve programda sarfettiği 'Parti sadece araçtır' sözlerini hatırlatması üzerine ise şunları söyledi:

"Aytaç Durak'ın etrafındaki insanlar MHP'nin içinde yer alan arkadaşlarımızdı. O Türkiye Belediyeler Birliği Genel Başkanı iken yönetimde de birlikte çalıştık.
Yakın arkadaşım, iyi bir dost, iyi bir insan, iyi bir belediyeci. Biraz daha fenomen, biraz daha agresif, biraz daha çatışmacı ama iyi bir belediyecidir. Bizim de ondan öğreneceğimiz çok şey var. Büyükşehirlerden birini
bize getirecektir. Aytaç Bey bizim pek uzağımızda olan bir insan değil. Ama 4 parti değiştirmiş olmasını ve bu gidiş-gelişleri bir ev sahibi olarak normal karşılamam mümkün değil."
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
"Onlar kiracı, biz ev sahibiyiz"
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Hocanın bize tozu bile bulaşsa yeter"
» "Siyasi sicilin milliyetçi olmaya yetmez"
» "Nevruz kabus değil, resmi bayram olsun"
» "Duanın magazin malzemesi yapılmasına karşıyız"
» "Sen ebedi muhalefet için yaratılmış partisin"

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Polemik-
Buraya geçin: