Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Niğde'de Erdoğan'a protesto!

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Niğde'de Erdoğan'a protesto! Empty
MesajKonu: Niğde'de Erdoğan'a protesto!   Niğde'de Erdoğan'a protesto! EmptyCuma Mart 13, 2009 12:31 am

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Niğde mitinginde yaptığı konuşmada MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yüklendi. Erdoğan, "Sayın Bahçeli, benim yurtdışına ziyaretlerimi eleştiriyor. Bir siyasi parti liderine bu yakışmaz. Sayın Bahçeli, sen yurtdışına hiç gitmedin mi? Sen uçma özürlü olduğun için mi yurt dışına gitmedin? Tabii ki gideceksin, yoksa Türkiye'yi nasıl tanıtacaksın" dedi.

Ali KADI / NİĞDE (AHT)

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Niğde'deki mitinginde yaptığı konuşmada, Deniz ****** ve Devlet Bahçeli'yi eleştirdi.

"Türkiye artık ekonomisiyle sağlam bir ülke" diyen Başbakan Erdoğan, "Bizdekiler ne yapıyor? Ana muhalefet, yavru muhalefet, yandaş medyası, milletimizin moralini bozmak için, ülkeye karamsarlık pompalamak için var güçleriyle çalışıyorlar. Türkiye kaybederse kaybetsin, yeter ki bu kriz AK Parti'ye yıkılsın derdindeler" şeklinde konuştu.

MUTLAKA DÜZLÜĞE ÇIKACAĞIZ
Erdoğan, "Sanayi üretimindeki düşüşü istismar etmeye başladılar. Ocak 2009 itibari ile sanayi üretimi yüzde 21 azaldı. Macaristan'da, Kore'de yüzde 21, Japonya'da yüzde 23 oranında sanayi azaldı. Türkiye 6.5 yılda çok güçlendi. Büyük bir ülke haline geldi. Türkiye artık demokrasisiyle sağlam bir ülke. Türkiye artık dünyanın 17. büyük ekonomisi. Dünya bu krizi mutlaka aşacak, düzlüğe çıkacağız. Ana muhalefet partisi ve diğerleri gemiyi batırmanın gayreti içerisinde. Allah'ın izniyle bu gemi asla batmayacak ve yoluna kararlılıkla ilerleyecek. Geriye bunların utancı kalacak" dedi.

BU KRİZ SADECE TÜRKİYE'NİN KRİZİ DEĞİL
Muhalefetin, son olarak dolardaki yükselişi bahane ettiğini söyleyen Erdoğan, "ABD doları karşısında Meksika para birimi yüzde 45, Polonya para birimi yüzde 56, Macaristan para birimi yüzde 42, Rusya para birimi yüzde 37 değer kaybetti. Doların yükselmesini dillerine doladılar. 12 Eylül 2008'den bu yana Türk lirası dolar karşısında yüzde 43 değer kaybetti. ABD borsası yüzde 41, Almanya borsası yüzde 38, Tokyo borsası yüzde 42, değer kaybetti. Türkiye'deki İMKB yüzde 37 kaybetti. Üçünden de daha az. Niye bunları konuşmuyorsunuz? İşlerine gelmiyor. Bütün dünyada işsizlik yükseliyor. Büyüme yavaşlıyor. Yatıyor kalkıyor Türkiye'yi konuşuyorlar. Bunu sanki Türkiye'nin kriziymiş gibi konuşuyorlar" diye konuştu.

Erdoğan, "Bugün, mazlumların yanında bir Türkiye var. Bu gün, haksızlık karşısında susmayan bir Türkiye var. Türkiye Cumhuriyeti pasaportunu gururla taşıyor. Türk lirasını gururla taşıyor. Dünyanın dört bir yanında Türkiye'nin dik duruşu konuşuluyor. Orhun anıtlarının orada bir müze yaptık. Türkiye'nin eli nerelere uzanıyor bir görün dedik" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ'YE YÜKLENDİ
"İş bilenin kılıç kuşanın" diyen AKP lideri, "Sayın Bahçeli, benim yurtdışına ziyaretlerimi eleştiriyor. Bir başbakanın nereye, nasıl gittiği bellidir. Sayın Bahçeli, sen yurtdışına hiç gitmedin mi? Sen uçma özürlü olduğun için mi yurt dışına gitmedin? Tabii ki gideceksin, yoksa Türkiye'yi nasıl tanıtacaksın" dedi.

Erdoğan, Bahçeli'nin, ziyaretleri sadece yolluk almak için yaptığını söylediğini belirtip, "Bu bir siyasi parti liderine bu yakışmaz. Şu an dünyanın lider ülkeleri Türkiye'ye geliyor mu, geliyor. Biz de onlara gidiyoruz. Amerika'dan Japonya'ya varana kadar hepsi bizi ziyaret etti, biz de onları ziyaret ettik. Türkiye 152 ülkenin desteğini alarak BM'nin geçici üyesi oldu. Yoksa Ankara'da otur, seni üye yapsınlar. Senin adresini bile bilmezler. Kapı çalacaksın kapı... Sen gideceksin, onlar gelecek. Biz onun için gönüller arasında bu iletişimleri kurduk. Türkiye artık dünyada gündemi belirleyen bir ülke. Türkiye'nin imkanlarını fırsatlarını her ülkeye anlattık. Gelip Türkiye'ye yatırımlar yaptılar" dedi.

BUNLAR KAFA TASI MİLLİYETÇİSİ
Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kafa tası milliyetçiliği yapmakla suçlayarak şöyle konuştu: "Bunların bu ülke için yaptıkları ortada. Şimdi hangi yüzle milletin karşısına çıkıp ekonomiyi konuşuyorlar. Bu faturaları bu millete siz kestiniz. 16 bankayı batırdınız, bunu devlete ödettiniz. Benim vatandaşım bu parayı ödedi. Ödedik, ödedik şu anda 8 milyar dolar borç var. Onlar borçlandı, biz ödedik, biz ödüyoruz. Bunlar (milliyetçiyiz) diyorlar. Bunlar ne milliyetçisi ya. Bunlar kafatası milliyetçisi... Milliyetçi olan ülkesini güçlendirir."

SÜT ÜRETİCİLERİNDEN PANKARTLI PROTESTO
Öte yandan bir grup vatandaşın, Başbakan Erdoğan'ın konuşma yaptığı alanı gören bir binanın çatısına çıkarak üzerinde "One minute Başbakanım.
Hamdolsun kriz bize direk geçti. Süt: 40 kuruş, Yem: 65 kuruş. SÜT ÜRETİCİLERİ" yazılı pankart açtı. Pankart, korumalar tarafından kısa sürede indirildi.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Niğde'de Erdoğan'a protesto!
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Gündem-
Buraya geçin: