Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 "Maç kazanmasını öğrendik"

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

"Maç kazanmasını öğrendik" Empty
MesajKonu: "Maç kazanmasını öğrendik"   "Maç kazanmasını öğrendik" EmptyC.tesi Şub. 28, 2009 8:11 am

Beşiktaş'ın İstanbul Büyüşehir Belediye'yi 2-1 yendiği maçtan sonra açıklamalarda bulunan Mustafa Denizli, Beşiktaş tarihinde ilk kez İstanbul Büyükşehir Belediye'yi yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İşte Denizli'nin açıklamaları;

"Geçen hafta 5 oyuncumuz serumla sahaya çıktı. Bu hafta da ben. Benimki hiç önemli değil. Beşiktaş, tarihinde ilk kez İstabul Büyükşehir Belediyespor'u yendi. İstanbul BŞB, sempatiyi büyüklerle oynadığı maçlardaki iyi futbolla kazanmış bir takım. Bu zor bir geceydi. Hafta içindeki hazırlığımızın bir bölümünü de geçmişte onlarla oynadığımız maçlara göre yaptık. Bunu bekliyorduk. Zorlandık."

Delgado'nun performansını da değerlendiren Denizli; "Orta sahada görev verdiğim Delgado fizik kapasitesine ulaşamadı. Bu akşam onu da kullandık ama kendini toparlaması gerekiyor, Ekrem Dağ'da öyle onun da zamana ihtiyacı var. Bu akşam 3 tane kafa golü attık bir tanesi sayılmadı. Kafa toplarını doğru yerlerde oynayamadık. Pozisyon çok üretemediğimiz zaman kalemizde tehlike yaşıyoruz. Bu akşam buradan kazanarak çıkacağımıza ekip olarak inanıyorduk. Fizik olarak iyi durumdayız, özellikle oyunun ikinci yarısında kim olursa olsun rakibimize baskı kuruyoruz, bunun avantajını önümüzdeki maçlarda da kullanacağız. Zor maçtı çünkü İstanbul Büyükşehir Belediyespor dirençli bir takımdı. Hataları ile kazanmasını bilen bir takım vardı bu da bize bu akşam yetti." dedi.

Takımı nasıl kurduğuyla ilgili bir soruyu da cevaplayan tecrübeli teknik adam "Geçen hafta bu takım G Antep'te 3-0 kazandı. Ben kazanan takımın devam etmesi düşüncesine inanmam. Ben 23 kişilik kadromuzda hepimizi hazır tutmak zorundayım. Lig sonuna kadar herkes bu takıma katkıda bulunacak. Taraftarımız özellikle 60. dakikadan sonra müthiş bir katılım yaptı oyuna ve takımda ona uyum gösterdi. Çok kapalı bir defansı kolay aşamadık. Beşiktaş asıla asıla maç kazanmasını öğrendi. Benim 26. hafta deyimimi kulLandığım zaman 7 takım şampiyonluk potasındaydı. Bir insanın bunu anlamaması için bir eksiklik olması lazım. 26 ve 27. haftada ben bu takımların azalacağını söylemiştim ve bunlardan biri Beşiktaş olcak demiştim. Bunda anlamayacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
"Maç kazanmasını öğrendik"
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Hocanın bize tozu bile bulaşsa yeter"
» "Nevruz kabus değil, resmi bayram olsun"
» "Nevruz kabus değil, resmi bayram olsun"
» "Beylikdüzü'ndeki seçimler iptal edilsin"
» "İçeri girdi vahşice ateş etti"

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Spor-
Buraya geçin: