Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 6 bakanın 6'sını da kapının önüne koyarım

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

6 bakanın 6'sını da kapının önüne koyarım Empty
MesajKonu: 6 bakanın 6'sını da kapının önüne koyarım   6 bakanın 6'sını da kapının önüne koyarım EmptyCuma Nis. 03, 2009 10:59 am

6 bakanın 6'sını da kapının önüne koyarım RtsabahaErdoğan bakanların sözlü istifasını sunduğunu yazan Sabah Gazetesi'ne sert tepki gösterdi. Erdoğan gazetecilerin sorusu üzerine "Kim olursa olsun böyle bir başlığı atarken dikkat etmesi gerekir. Beni ülkemin menfaati ilgilendiriyor" dedi.


"Sizler vasıtasıyla da mesajımı bir yerlere ulaştırmak istiyorum O da şudur... Bu ülke bizim. Hepimizin. Bu tür başlıklar atılırken medyanın da bir sorumluluk içerisinde olması lazım. 'Ben bu başlığı atarken, ülkeye faydalı mı oluyorum zararlı mı oluyorum?' Buna dikkat etmesi gerekir.. Kim olursa olsun. Beni ilgilendirmiyor. Beni ülkemin menfaati ilgilendiriyor. Bakın şimdi Bakanlar Kurulu toplantısında bir metni oraya alıyor, tırnak içinde oraya koyuyor. Benim bakanımın böyle bir açıklaması söz konusu değil. Ve Bakanlar Kurulu'nun o bölümü gizli bir bölüm. Ve burada hiçbir bürokrat arkadaş da o anda bulunmuyor. Sadece bakan arkadaşlarım ve müsteşarım var. Böyle bir ifade de yok. Olmayan bir şeyi özel haber olarak gazetenin habercisi veriyor. Gazete de bunu manşetten veriyor. Kusura bakmasınlar ben bunu olumlu bir yaklaşım olarak, hayırlı bir adım olarak görmem. Bunu ülkemin menfaatlerine ters olarak görürüm. Bir de sen hangi hakla 'Bakanlar Kurulu'ndan şu bakan söyledi, bu bakan söyledi' diyorsun? Sana hangi bakan söylemişse o zaman gel bunu bana bir söyle bakalım. Bunu da sorduğunda diyor ki; '6 tane bakandan ben bunu teyit ettim' diyor. Böyle bir habercilik olur mu? 6 tane bakan nasıl olur da gizli bir toplantıyı size deşifre eder? Böyle bir şey yapmışsa o bakan bakan olmaktan çıkmıştır. Bana bunu söylesinler ben 6 bakanın 6'sını da dışarı koyarım. Bu kadar da açık konuşuyorum. Çok ayıptır, çirkindir. Bu ülkenin devletine, hükümetine böyle bir yaklaşım sergilemek medyaya yakışmıyor. Kim olursa olsun. Bunu özellikle bu soru vesilesiyle açıklamak istedim."
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
6 bakanın 6'sını da kapının önüne koyarım
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Medya-
Buraya geçin: