Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 ''Öyle bir şey yok"

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

''Öyle bir şey yok" Empty
MesajKonu: ''Öyle bir şey yok"   ''Öyle bir şey yok" EmptyÇarş. Nis. 01, 2009 5:35 pm

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak, ''Bakanlar Kurulunda bütün bakanların Başbakan Erdoğan'a sözlü istifa sunarak jest yaptıkları'' yolundaki haberle ilgili, ''Ben o günkü Bakanlar Kurulunda yoktum, öyle bir şey olup olmadığını bilemiyorum'' dedi.

Beylikdüzü TÜYAP'taki 21. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarına (UNICERA) katılan Bakan Özak, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Seçimlerde Trabzon Belediyesinin CHP'den AK Parti'ye geçmesine ilişkin olarak Özak, ''Trabzon'u 2004'te 230 oyla kaybetmiştik, şu anda 8 bin oyla aldık. Biz Trabzon'un her tarafına hizmet yapıyoruz. Her hizmet saygıdeğer. O bakımdan Türkiye'nin her yerinde AK Parti var, ya birinci parti olarak ya da ikinci parti olarak. İki partinin toplamı kadar da rey aldı'' dedi.

''Trabzon'daki CHP'li belediye başkanını kutlamak gerektiğini, iyi dayandığını'' söyleyen Özak, ''Ancak biz ondan daha çok çalıştık. Vatandaşımız şunu anladı ki; AK Parti'nin yaptıkları yapacaklarının teminatı. Vatandaş bize inanıyor, güveniyor'' diye konuştu.

Seçimlerde alınan sonuçların kabinede bir değişikliğe yol açıp açmayacağına ilişkin bir soru üzerine de Özak şunları kaydetti:

''Öyle bir şey yok. Öyle yerler var ki burada hangi bakan olursa olsun bundan daha iyisini yapamazdı. Kaybedilen yerlerdeki seçim şartlarını iyi değerlendirmek lazım. Sayın Başbakanımız bizi bakanlık koltuğuna getirdi. Biz de görevi bırakabiliriz ama partimizin ve hükümetimizin emrinde oluruz. Bizim anlayışımız odur. Unvanlar insanları yüceltmez, insanlar unvanları yüceltir.''

Bakanların başbakana ''Biz görevi bırakabiliriz'' dediği yönünde basında çıkan haberleri hatırlatması üzerine de Özak, ''Ben o günkü bakanlar kurulunda yoktum. Ben öyle bir şey olup olmadığını bilemiyorum. Zaten bakanlarımızın hepsi sayın Başbakana bu konuda yetkiyi vermişlerdir. Sorumluluk hepimizindir. Bizim bakanlar kurulumuzda böyle bir sorun olmaz. Biz hepimiz hem Mecliste hem Meclis dışında ülkemizin bir neferi olarak çalışıyoruz, çalışacağız'' dedi.

AA
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
''Öyle bir şey yok"
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Hocanın bize tozu bile bulaşsa yeter"
» "Nevruz kabus değil, resmi bayram olsun"
» "Nevruz kabus değil, resmi bayram olsun"
» "Turistik seyahatten sonra Ankara'ya döner"
» "Değişiklik için yargının görüşü alınmalı"

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Gündem-
Buraya geçin: