Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Emre Belözoğlu: Kupayı alacağımıza inanıyorum

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Emre Belözoğlu: Kupayı alacağımıza inanıyorum Empty
MesajKonu: Emre Belözoğlu: Kupayı alacağımıza inanıyorum   Emre Belözoğlu: Kupayı alacağımıza inanıyorum EmptyÇarş. Nis. 01, 2009 1:29 am

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, bu sene Türkiye Kupası'nı alacaklarına inandığını söyledi. Emre, şampiyonluk için hâlâ şansları olduğunu savundu.Emre, Fenerbahçe Dergisi'nin nisan ayı sayısında yer alan röportajında, Fortis Türkiye Kupası'nda iddialı olduklarını belirterek, ''Fortis Türkiye Kupası'nı bu sene alacağımıza gerçekten çok inanıyorum. Üstüne basa basa yakınlaşıyoruz kupaya. Lig maçlarını da kupa maçları gibi götürebilseydik, şu anda açık ara lider olabilirdik''' diye konuştu.
Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk için şanslarının devam ettiğini belirten Emre, ''Ben lig şampiyonluğuyla ilgili karamsar düşünmüyorum. Hala şansımız var. İçerideki ortamı da bildiğim için inancım kuvvetli. Kendi rakiplerimizle olan maçlar değil de rakibimiz olmayan takımlarla yaptığımız maçlar çok belirleyici olacak'' değerlendirmesinde bulundu.

Emre Belözoğlu, bu sezon en büyük şansızlıklarının, rakiplerinin kötü oynarken kazanmaları olduğunu savunarak, ''Ben Fenerbahçe'nin kötü oynadığı bir maçı kazandığını henüz görmedim. Gençlerbirliği ve Kocaelispor maçların kötü oynadık, tamam, ama bu maçları onlar da iyi oynayarak kazanmadı. Bu bizim için futbolun doğasında olan şanssızlık'' dedi.

-''HAKEMLER MAÇIN ÖNÜNE GEÇMEMELİ''-

Emre Belözoğlu, hakemlerin maçların önüne geçmemeleri gerektiğini ifade etti.

Futbolcuların, hakemlere çok itiraz ettiklerini anlatan Emre, şunları kaydetti:

''Onlara da bence tolerans tanınmalı, çünkü maçı sonradan seyrettiğimizde, kararlarının çoğunlukla doğru olduğunu görebiliyoruz. Tabii ki hakemler de maçın önüne geçmemeli. Bence futbolcu ve hakem arasındaki diyalog önemli. Bu diyalog kopmamalı. İngiltere'deki bir maçımda, iyi bir müdahale sonrasında hakemin 'harika hareket' dediğini hatırlıyorum. Burada bir top çalsam, Bünyamin Hoca da 'güzel hareket' dese, bunu televizyon veya diğer takımın oyuncuları yakalasa ne hale düşersin, düşün yani...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Emre Belözoğlu: Kupayı alacağımıza inanıyorum
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Emre'yi üç kez gördüm, ne aşkı?

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Spor-
Buraya geçin: