Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Onu yiğit bir Anadolu evladı olarak bilirdik

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Onu yiğit bir Anadolu evladı olarak bilirdik Empty
MesajKonu: Onu yiğit bir Anadolu evladı olarak bilirdik   Onu yiğit bir Anadolu evladı olarak bilirdik EmptyPaz Mart 29, 2009 1:31 am

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nun ardından ziyarete geldiği Büyük Birlik Partisi önüne açıklamalarda bulundu.

Abdullah Gül: “Sayın Yazıcığoğlu'nu değerli arkadaşlarını ve gazeteci arkadaşımızı kaybettik. Yarım saat, bir saat öncesine kadar bir mucize olur mu diye bir beklenti vardı ama ne yazık ki teyit edildi. Üzüntümüz çok büyük. Millet olarak çok üzüntülüyüz. Sadece BBP olarak değil, sadece BBP'nin Genel Başkanı olarak değil, büyük bir vatansever olarak ilkeli prensipli biri olarak bilinen, hepimizin böyle bildiği biriydi, ben de böyle tanıdım. Arkadaşlığımızı hepiniz biliyorsunuz. Türk milleti çok değerli bir evladını kaybetmiştir, bütün milletimize baş sağlığı diliyorum, Allah rahmet eğlesin. Şüphesiz ki yapılacak şey üzüntüleri paylaşmak ve ailesine dua etmektir. Türk milletinin kalbi gerçekten çok büyüktür. Görüldüğü gibi herkes düşünceleri aynı olsun olmasın ne kadar çok sevildiğini gösterdiği bir gündeyiz. Böyle insanlar azdır ama ne yapalım kader böyle tecelli etmiştir. Bir kez daha ailesine, akrabalarına, arkadaşlarına bütün milletim adına baş sağlığı diliyorum.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Onu yiğit bir Anadolu evladı olarak bilirdik
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Gündem-
Buraya geçin: