Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Hadise Türkiye'nin yeni tanıtım yüzü olabilir

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Hadise Türkiye'nin yeni tanıtım yüzü olabilir Empty
MesajKonu: Hadise Türkiye'nin yeni tanıtım yüzü olabilir   Hadise Türkiye'nin yeni tanıtım yüzü olabilir EmptyC.tesi Mart 21, 2009 9:24 am

Kültür ve Turizm Bakanı Günay, Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek şarkıcı Hadise için ''İyi eğitim görmüş, çok mütevazı, olgun, düzgün bir davranış tarzı var. Bu açılardan Türkiye'nin çok hoş bir yeni tanıtım yüzü olabilir'' dedi.

Günay, AA muhabirinin ''Moskova MITT Fuarı''nda bakanlığın standında Hadise'nin sahne alması ve sanatçının diğer bazı ülkelerdeki etkinliklerini bakanlığın desteklemesine ilişkin sorularını yanıtladı.

Türkiye'nin tanıtımı için ''ellerinden geldiği kadar'' sanatçıları değerlendirdiklerini belirten Günay, geçen yıl Rusya'da yapılan ''Türk Kültür Yılı'' etkinliklerinde Tarkan'ın St. Petersburg'ta sahne aldığını hatırlattı.

Günay, ''Tarkan inanılmaz biçimde Rusya'da tanınıyor. Rusya'da bir Antalya, bir Tarkan tanınıyor. Ben, en üst düzey, yani bakan düzeyindeki Rus yöneticilerin 'Tarkan konseri ne zaman, biz ailece gideceğiz' dediklerine tanık oldum ve çok keyif aldım. Şimdi Hadise de çok genç bir yüz ve Tarkan'daki o dinamizmin, cıvıltının benzeri onun müziğinde ve fiziğinde de var. Ben onunla da iyi çıkış yapacağımızı umuyorum'' dedi.

Kendisinin de Hadise'yi ''başta sorgulayıcı bir gözle uzun süre incelediğini'' ifade eden Günay, ''Sonradan ben de olumlu bir elektriğin olabileceğini gördüm, anladım. Şimdi bir yandan biz ona katkı yapmaya çalışıyoruz, bir yandan da o Türkiye'nin tanıtımına katkı yapmaya çalışıyor. Umuyorum ki sonuçta Türkiye için çok olumlu bir noktaya varırız'' diye konuştu.

-''TÜRKİYE'NİN YENİ TANITIM YÜZÜ OLABİLİR''-

Bakan Günay, Eurovision yarışmasına yönelik tahmininin sorulması üzerine, şunları kaydetti:

''Ben ilk defa bir Eurovision yarışmasında 'Şampiyon olmalıyız' kelimesini herkesin bu kadar çok telaffuz ettiğini gördüm. Güzel bir duygu ama burada sonuçta siyasi nedenlerle de değerlendirmeler yapılıyor. Bizim en iyi performansı sergilememiz, en iyi sonucu alacağımızı garanti etmiyor ama biz en iyi performansı sergilemeliyiz. İçerde 'En iyisini yaptık' duygusuna sahip olmamız bence bizim için çok önemli ve yeterlidir.''

''Hadise yarışmada birinci olursa Türkiye'nin de yeni reklam yüzü olur mu?'' yönündeki soruya da Günay, ''Yani elbette fevkalade önemli. Çünkü iyi eğitim görmüş, çok mütevazı, olgun, düzgün bir davranış tarzı var. Bu açılardan Türkiye'nin çok hoş bir yeni tanıtım yüzü olabilir'' dedi.

Bu yıl İstanbul'un reklam görsellerinde manken Tülin Şahin'in yer aldığını hatırlatan Günay, ''Ondan da doğrusu çok memnunum. Yarattığı imaj fevkalade dengeli. Hem çağdaş hem de Türkiye geleneklerini rahatsız etmeyen olgunluk içinde. Ondan da çok memnunum, Bizim sanatçı arkadaşlarımız Türkiye'yi dışarıda güzel temsil ediyorlar. Biz elimizden geldiği kadar onların ülke dışındaki temsillerine yardımcı olmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

AA
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Hadise Türkiye'nin yeni tanıtım yüzü olabilir
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Kültür-Sanat-
Buraya geçin: