Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Son falından polis çıktı!

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Son falından polis çıktı! Empty
MesajKonu: Son falından polis çıktı!   Son falından polis çıktı! EmptyPerş. Mart 19, 2009 3:33 am

Baktığı su ve kahve falı yüzünden Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Nuray Yalım, 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada suçlamayı kabul etmeyen Yalım, sohbete gelen arkadaşlarına ikram için kahve yaptığını söyleyerek, "İçilen kahveler sonucu fincanlarına bakarak bir şeyler söylüyorum. Kesinlikle para almıyorum" dedi.

Nuray Yalım'ı hakim karşısına çıkartan olay, Bursa'nın Namık Kemal Mahallesi'nde ortaya çıktı. Söz konusu evde para karşılığı fal bakıldığı bilgisine ulaşan polis, iki kadın polisi eve gönderip fal baktırdı ve ardından da kimliğini açıklayıp, gözaltına aldı. Mahkemeye çıkartılan Yalım, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Dün Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim önüne çıkan ve "677 sayılı kanuna aykırılık, dini inanç ve duyguları istismar suretiyle dolandırıcılık" suçlamasıyla karşı karşıya kalan Falcı Nuray Yalım (42) "Bana gelen arkadaş ve yakınlarıma eğlence amaçlı kahve ikram ederim. Sonra onların fallarına bakarım. Para filan almam. Bazen kağıtlara da gelecekle ilgili bir şey er karalarım. Olay günü de polisler gelmiş. Numarası alınmış para vermişler. Ben para talep etmedim" dedi.

Tanık olarak dinlenen bayan polis memurları ise, Nuray Yalım'ın evinde fal bakıldığını, içeride insanların olduğunu ve sıraları gelince içeriye girdiklerini söyleyerek, "10 lira fal parası, 50 lirada büyü parası aldı. Meslektaşlarımız operasyon yaparak sanığı yakaladı" dediler.

Mahkeme heyeti toplanan deliller sonucunda sanık Nuray Yalım'a dolandırıcılık suçundan beraatine, fal baktığından 2 ay 15 gün hapis ve 450 lira para cezası verdi. Mahkeme heyeti, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Hakim Kadir Ünal, sanığa 5 yıl içersinde aynı suçu işlediği takdirde cezasının ekleneceği uyarısı yaptı.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Son falından polis çıktı!
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Yaşam-
Buraya geçin: