Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Tilbe'den olay yaratacak açıklamalar

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Tilbe'den olay yaratacak açıklamalar Empty
MesajKonu: Tilbe'den olay yaratacak açıklamalar   Tilbe'den olay yaratacak açıklamalar EmptyC.tesi Şub. 28, 2009 6:05 am

Yıldız Tilbe Can Dündar'ın NTV'de sunduğu Canlı Gaste programına telefonla bağlandı. Tilbe, Tatlıses ile canlı yayında yaşadığı kavga sonrası tehdit telefonları aldığını söyledi. Tilbe, İbrahim Tatlıses'in p..nkler diye söz ettiği kişilerin de Mahsun Kırmızıgül, Hilmi Topaloğlu ve Burhan Aydemir olduğunu açıkladı. Tilbe "Kaldı ki beni onlardan almadı, Aydın Oskay'dan aldı kendisi. Beni onlardan almadı, ben onu aramadım dayak yedikten sonra. Bana bir yardımı olmadı ki! Beni Aydın Osmay'dan aldı kendisi. Ondan ayrıldıktan sonra gönül rahatlığıyla yaptığım albümler 1,5 milyon sattı." şeklinde konuştu.


"Madem ben o kadar kötüydüm sattı başka şirkete. Neden kendi albümlerinde benim Dağlar, Ayrılamam, Anam, Ben de İnsanım, Kop Gel Günahlarım'dan, Beni Benden Alırsan adlı şarkılarımı okudu ben bu kadar kötüysem eğer. Neden bunu yaptı ben bunu anlamış değilim. Kaldı ki internette yayınladığı bu telefon görüşmesinde benimle konuşurken ne Allah, ne ana ne kitap ne avrat hiçbir şey dümdüz gidiyordu bunları niçin yayınlamadı?"

Bugün İbrahim Tatlıses tarafından yayınlanan kayıtların görüşmenin sadece bir kısmını oluşturduğunu belirten Tilbe, "O kasette bana yönelik hakaretler, silinmiş" dedi.

Tilbe ayrıca İbrahim Tatlıses'in şirketinde iken çıkardığı kasetten hiçbir kazanç elde edemeğidiğini ve Tatlıses'in kendisine hakaretler savurmasına rağmen şarkılarını söylemekten çekinmediğini savundu. Tatlıses'in bundan böyle kendi şarkılarını okumasını engellemek için her türlü müracaatta bulunacağını da ekleyen Tilbe, "ehditlerden dolayı kendisi ve ailesi için endişe duyduğunu söyledi.

HABERTURK.COM
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Tilbe'den olay yaratacak açıklamalar
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tilbe'den olay yaratacak açıklamalar
» Şortsuz Hadise olay olur

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Polemik-
Buraya geçin: