Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Avrupa Yakası'nı izlemiyorum

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Avrupa Yakası'nı izlemiyorum Empty
MesajKonu: Avrupa Yakası'nı izlemiyorum   Avrupa Yakası'nı izlemiyorum EmptyÇarş. Mart 18, 2009 12:54 pm

'CSI' isimli yeni bir dizide komiser rolüyle ekrana gelmeye hazırlanan Vural Çelik şöhreti yakaladığı 'Avrupa Yakası'nı artık izleyemediğini söyledi: Anılarım var, çok üzülüyorum..

'Avrupa Yakası ile şöhreti yakalayan Vural Çelik, Tuba Ünsal'la başrolleri paylaşacağı 'CSI' adlı diziyle ekrana dönecek. Amerikan yapımı 'CSI' dizisini ti'ye alan polisiye komedide bir komiseri canlandıracak olan Çelik, bu rol için kilo aldığını söylüyor...

Günaydın'a konuşan Çelik, 'Avrupa Yakası'nın hayatımdaki yeri çok başka ama üzgünüm kimseyi özlemedim ve kimseyle görüşmüyorum, Duygularım çok karışık! Mesleki kariyerime kattığı şeyler açısından 'Avrupa Yakası'nın hayatımdaki yeri başka. Çok güzel günlerim oldu. Şöhreti 'Avrupa Yakası' ile yakaladım. Halkın sevgisini kazandım. Rahat yaşayacağım kapital sahibi oldum. Ama sıkıntılı günler de geçirdim. Rüzgarlar samyeli olarak değil de, lodos şeklinde esmeye başlamıştı. Bu rüzgarların beni oradan uçuracağı aşikardı. Dostlarımı özlemedim. Kimseyle görüşmüyorum. Hülya Avşar haklı, bu camiada gerçek dost bulmak zor. Beni en çok üzen şey; arkadaşım dediğim ve daha önce başka projelerde de çalıştığım insanların diziden sonra beni aramaması!" dedi.

Diziyi izlemediğini söyleyen Çelik, "Ne de olsa anılar var. Hem kötü hem de güzel anıları anımsattığı için izlemek istemiyorum. Birkaç kez denedim ama üzülmeme neden oldu. Diziye tekrar dahil olmam ise mümkün değil.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Avrupa Yakası'nı izlemiyorum
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Medya-
Buraya geçin: