Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Mesajcı aday, kıskanç kocaları fena kızdırdı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Mesajcı aday, kıskanç kocaları fena kızdırdı Empty
MesajKonu: Mesajcı aday, kıskanç kocaları fena kızdırdı   Mesajcı aday, kıskanç kocaları fena kızdırdı EmptyPtsi Mart 16, 2009 8:46 am

Başbakan Erdoğan’ın “Atom Karınca” diye tarif ettiği Trabzon Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Mevlit Kandili dolayısıyla 8 bin kişinin cep telefonuna mesaj gönderince, Temel fıkralarına taş çıkaran tepkilere neden oldu. Gümrükçüoğlu’nu tanımayan ve mesajın sonunda da “belediye başkan adayı” yazmadığı için kim olduğunu anlayamayan bazı kıskanç erkekler, eşlerinin telefonunda gördükleri mesajın geldiği numarayı arayarak tepki gösterdi.

TEKİN ATAY - GAZETE HABERTURK

TRABZON siyasi kulislerinde dilden dile dolaşan ilginç olay, şöyle gelişti: AKP Trabzon Merkez İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi, Mevlit Kandili dolayısıyla 8 Mart akşamı 8 bin kişiye cep telefonu mesajı gönderdi. AKP Trabzon Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ait telefondan gönderilen mesajda, “Mübarek Mevlit kandilinizi kutlar, en içten dileklerimle saygılarımı sunarım. Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu” ifadelerine yer verildi.

KOCALAR FENA KIZDI
Mesajın ulaştığı bazı kadınların eşleri, Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu tanımadıkları için kıskançlık krizine girdi. Mesajın geldiği numarayı arayan öfkeli kocalar, Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun belediye başkan adayı olduğu öğrenince yatıştı, bazıları ise, “Mesajın sonuna belediye başkan adayı olduğunuzu niye yazmıyorsunuz? Sizin yüzünüzden eşimle kavga ettim” şeklinde sitemde bulundu. AKP Trabzon Merkez İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Akkaya, “Kandil kutlamasının ‘oy beklentisi’ şeklinde algılanmaması için gönderdiğimiz kutlama mesajlarında ‘belediye başkan adayı’ ifadesini bilerek kullanmadık. Sayıca fazla olmasa da arayıp ‘Kimsiniz, eşime niye mesaj attınız’ şeklinde soranlar oldu. Gayet medeni dille yazılmış bir kandil kutlama mesajının bile kıskançlığa yol açmış olması düşündürücüdür. Gerçekten şaşırdık ancak kayda değer bir tepki olmadı” dedi.

Mesajlarınız yüzünden aile huzurumuz bozuldu

Mesaja tepki gösterdiğini belirten ve isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş şunları söyledi: “Evde otururken eşimin telefonuna mesaj geldi. Eşim mutfakta olduğu için mesajı ben okudum. Gönderen Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu idi. Ben tanımıyordum. Eşime bu kişinin kim olduğunu sordum. O da tanımadığını söyledi. ‘Tanımadığın kişide telefon numaran niye olsun’ diye çıkışınca tartışmaya başladık. Sonra mesajın geldiği numarayı aradım. Telefonu açan kişi AKP’de görevli olduğunu ve mesajı belediye başkan adayının gönderdiğini söyledi. ‘Kardeşim o zaman aday olduğunu niye yazmıyorsunuz, sizin yüzünüzden aile huzurumuz bozuldu, eşimle kavga ettim’ deyip kapattım. Bence adayların bu tür işlerinde parti görevlilerinin hassas davranmaları gerekir.”
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Mesajcı aday, kıskanç kocaları fena kızdırdı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Yaşam-
Buraya geçin: