Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 'Dükkana gelip en büyük testereyi aldı'

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

'Dükkana gelip en büyük testereyi aldı' Empty
MesajKonu: 'Dükkana gelip en büyük testereyi aldı'   'Dükkana gelip en büyük testereyi aldı' EmptyPaz Mart 15, 2009 10:25 pm

Etiler'de çöp konteynerinde başı kesilmiş halde bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak aranan erkek arkadaşı C.G.'nin, olay günü yapı markete giderek en üst boy olan pala tabir edilen testereyi aldığı belirtildi. C.G'nin kendisine demir testere gösterilmesi üzerine ahşap kesmek için testere istediğini söylediği ileri sürüldü.

AJANS HABERTÜRK / MUSTAFA ŞEKEROĞLU

Yapı markette çilingir ve satış elamanı olarak çalışan İ.B.'nin 3 Mart 2009 günü saat 13.00-14.00 sıralarında fotoğrafından teşhis ettiği, C.G'nin eşofmanlı bir şekilde geldiğini belirtti. Gencin testere almak istediğini söylediğini belirten İ.B'nin, "İlk etapta demir kesme testeresini gösterdim. Ahşap kesme için testere sordu. Bunun üzerine küçük bir ahşap testeresi gösterdim. Bu testere ile ilgilenmeyince en üst boy olan 'pala' tabir ettiğimiz testereyi gösterdim. Bu testereyi gazeteye sararak poşete koyduk. Ödemeyi yapıp gitti" dediği öğrenildi. Gencin soğukkanlı olduğunu belirten İ.B'nin, üzerinde herhangi bir kan izi görmediğini de belirtti.

"BİRAZ SERT BAKIŞLI BİR ÇOCUKTU"

Aynı yerde tesisatçı olarak çalışan İ.Ç'nin ifadesinde, 3 Mart'ta 2009 günü öğle vakti işyerine geldiğini, bu sırada çalışma arkadaşı İ.B.'nin bir gence sattığı pala testereyi gazeteye sarıp kasaya doğru yürüdüklerini gördüğünü ve bir ara gençle gözgöze geldiğini söylediği öğrenildi. Olaydan iki gün sonra işyerine polislerin geldiğini, bir kızın kafasının kesilerek öldürüldüğünü, testerenin nereden alındığını araştırdıklarını patronların konuşmalarından duyduğunu belirten İ.Ç'nin, 2-3 gün önce İ.B'nin bir gence testere sattığını söyleyerek polisi aradıklarını belirtti.
İ.Ç'nin, "Şahsın bakışları biraz tuhaftı. Biraz sert bakışlı bir çocuktu. Belki de ondan dolayı aklımda kalmış olabilir" dediği öğrenildi.

PLANLI DEĞİLDİ

Polis tarafından soruşturma sürdürülürken, 4 Mart'ta işlenen cinayeten sonra C.G. hala yakalanamadı. Cinayetin neden işlendiği konusunda yapılan çalışmalarda tüm iddialar inceleniyor. Cinayetin satanist mi tarikat mı yoksa bir grup olarak mı planlanıp işlenmiş olabileceği yönündeki tüm iddialar mercek altında. Ancak polis tarafından yapılan çalışma ve elde edilen bulgulara göre C.G.'nin cinayeti aniden gelişen bir tartışmanın sonucunda işlenmiş ihtimali üzerinde duruyor. Bir emniyet yetkilisi, "Elde edilen bulgulara göre cinayetin herhangi bir planlamış yönü yok gibi görünüyor. Olayın aniden geliştiği yönünde ihtimaller çok güçlü. Evde bir tartışmanın yaşandığı ve bu tartışmanın ardından genç kız bıçaklanmış" dedi.

45 YERE BASKIN YAPILDI

Cinayetin ardından kayıplara karışan katil zanlısı C.G.'nin yakalanması için polis seferber oldu. Kurulan özel ekiple C.G.'nin gidebilecği tüm yakınlarının evleri didik didik arandı. Şu ana 45 ayrı yere düzenlenen baskınlarda C.G. ile ilgili herhangi bir ipucuna rastlayamadı.

CEP TELEFONU SİNYAL VERMİYOR

C.G.'nin yurt dışına kaçırılmak istendiği, ançak halen yurt dışına çıkarılmadığı bilgisi polise ulaştı. C.G.'nin kullandığı cep telefonuda kayıp. Kayıp olan cep telefonun ise sinyal vermediği belirtiliyor. C.G. ve C.G. ile bağlantılı kişilerin herhangi bir cep telefonu ve teknolojik malzemeleri kullanmadığı belirtiliyor. C.G.'nin yakalanması için çok yönlü çalışmanın sürdürüldüğü belirtiliyor.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
'Dükkana gelip en büyük testereyi aldı'
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Büyük aşk bitti
» DSP'de büyük çatlak
» Amcasının oğlu canını aldı
» Putin'den Ermenistan'a büyük destek
» Tecavüze yeltendi 13 yıl 9 ay hapis cezası aldı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Yaşam-
Buraya geçin: