Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Tuğba'dan Deniz Seki'ye nasihat

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Tuğba'dan Deniz Seki'ye nasihat Empty
MesajKonu: Tuğba'dan Deniz Seki'ye nasihat   Tuğba'dan Deniz Seki'ye nasihat EmptyPaz Mart 15, 2009 10:21 pm

Ünlü manken Tuğba Özay, Bakırköy Kadın Cezaevi'nde yatan Deniz Seki'nin hapisten daha güçlü bir kadın olarak çıkacağına inandığını belirterek, "Deniz, üretken, sanatçı bir insandır. Hayata daha sıkı sıkı sarılması gerekir. Özellikle ben de içerideyken hakkımda çok dedikodular çıkarttılar. Bunlara kesinlikle aldırmamasını istiyorum" dedi.

Fatih HEPOKUR / MANAVGAT (AHT)

Antalya'da Özdilek 2009 İlkbahar Yaz Havlu, Bornoz ve Ev Tekstili Kreasyonu defilesine katılan ünlü manken Tuğba Özay, kendisi gibi cezaevine giren şarkıcı Deniz Seki ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Seki'nin hapisten kendine yeni bir yol çizeceğini ve çok daha güçlü bir kadın olarak çıkacağını belirten Özay, "Öncelikle Deniz'e, ailesine ve sevenlerine Allah'tan sabır diliyorum. Deniz, üretken, sanatçı bir insandır. Daha üretken olacağını düşünüyorum. Duygularına güvenmemesi gerekir. Aksine hayata daha sıkı sıkı sarılması gerekir. İnsanın hayatında başına her şey gelebilir, hata da yapabiliriz. Muhakkak hayatıyla ilgili iç muhasebe yapıyordur. Çıktıktan sonra iyi bir hayat yolu seçecektir. Özellikle ben de içerideyken hakkımda çok dedikodular çıkarttılar. Bunlara kesinlikle aldırmamasını istiyorum. Tabi oradaki duygular bambaşkadır. Orada bulunmayan o duyguyu bilemez. Orası öyle bir yer ki insanı intihara bile sürükleyebilir. Hiç kimse için kolay değil. Özellikle kadınlar için çok zor. Bir de ünlüyse daha da zor oluyor. Ben Deniz'in oradan daha güçlü bir kadın olarak çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.

"ÇİFTLİKTE ÖLEBİLİRDİM"

Ünlü manken Tuğba Özay, Manavgat'taki çiftliğine kamera sistemi taktırdığını ve dünyanın her yerinden çiftliğini izleyebildiğini belirterek, "Altı yıldır çiftliğe büyük emekler verdim. Toprak olarak aldığım yeri büyük emekler vererek güzel bir çiftlik haline getirdik. Annem babam büyük emekler verdi. Ancak birkaç yıldır çıkan yangınlar beni çok üzdü. Bu yangınlarda maddi manevi büyük zararlarımız oldu. Geçtiğimiz yıl çıkan yangınların aşırı elektrik yüklenmesinden çıktığına inanıyorum. O zaman tesadüfen bir organizasyon nedeniyle Antalya'da idim, çiftliğe gitmiştim. Allahtan babam vardı yanımda. O gün çok korkmuştum. Babam yanımda olmasaydı o panikle hortumu, suyu direkt elektriğin üzerine dökebilirdim. O esnada elektriğe kapılıp ölebilirdim de. O gün büyük bir facia atlattık. Yangın gerçekten bizi çok üzdü, çok yordu" dedi. Özay çiftliği için farklı projelerinin de olduğunu da belirterek, bu yıl içinde zeytinyağı üreteceklerini söyledi.

SON YILLARIN EN İDDİALI ALBÜMÜ OLACAK

Yeni çıkaracak albümü ile ilgili de bilgi veren Özay, kendi eserlerinden oluşan 15 şarkılık albümünü mayıs ayında çıkaracağını söyledi. Yediden yetmişe herkesin beğeneceği bir albüm olacağını belirten Özay, "İnşallah önümüzdeki mayıs ayında albümü çıkartacağız. İddia ediyorum son yılların en iyi albümü olacak. Tamamen kendi eserim olduğu için de çok mutluyum" dedi. Hakkında anlaştığı şirketle yollarını ayırdığı ile ilgili haberlere de kızan Özay, "Geçtiğimiz günlerde çıkan bir haber beni çok üzdü. Albümle ilgili anlaştığım şirketle yollarımı ayırmışım ve 50 bin TL zarara uğratmışım. Bunlar gerçeği yansıtmıyor, tamamen yalandır. Hiçbir şekilde sorulmaksızın haber yapılıyor. Geçtiğimiz ayda çıkan bir haberde de 62 yaşında bir işadamı ile imam nikâhı kıydırmışım. Artık bunlara gülüp geçiyorum. Ama sonuçta yıpranıyoruz. Şirketle kesinlikle dostane bir şekilde ayrıldık. Çünkü ben kendi imkânlarımla, gücümle emeğimle albümü yapmak istedim" dedi.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Tuğba'dan Deniz Seki'ye nasihat
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ailesi de Deniz Seki'ye kırgın!
» Deniz Seki'nin kimseye borcu yok
» Deniz Seki'ye 'Nazire'
» DENİZ SEKİ SORUŞTURMASI
» Deniz Seki örgü öğreniyor

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Magazin-
Buraya geçin: