Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 AK Parti'li Vekil, Vali ile tartıştı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

AK Parti'li Vekil, Vali ile tartıştı Empty
MesajKonu: AK Parti'li Vekil, Vali ile tartıştı   AK Parti'li Vekil, Vali ile tartıştı EmptyPaz Mart 15, 2009 10:19 pm

Merkez Valisi Muammer Muşmal "Konyalı vekiller bürokratlara sahip çıkmıyor" dedi, AKP Milletvekili Özkan Öksüz, "Konuştukları yanlış, insin o kürsüden" diyerek salonu terk etmek isteyince ortam gerildi. Çevresindekiler tarafından sakinleştirilen Öksüz, Muşmal'ın "Babanın kürsüsü mü" demesi üzerine "Evet babamın kürsüsü" diyerek ikinci kez salonu terk etmeye kalktı.

KONYA / AHT

Konya Genç İşadamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu tarafından düzenlenen ve Yargıtay Onursal Başkanı Prof. Dr. Sami Selçuk'un desteğiyle yapılan "Konya değişiyor, gelişiyor, kucaklaşıyor" gecesine Merkez Valisi Muammer Muşmal ve AKP Konya Milletvekili Özkan Öksüz arasında yaşanan tartışma damgasını vurdu. Tartışma sırasında Milletvekili Öksüz, konuşma yapan Merkez Valisi Muşmal'ın kürsüden inmesini istedi. Vali konuşmasını sürdürünce bu kez salonu terk etmek isteyen vekile yanındakiler engel oldu.

Konya Genç İşadamları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Ulu, Konya'nın yurt genelinde daha etkin olması ve lobisinin oluşması için Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu ile birlikte bir gece düzenledi. Gece için Yargıtay Onursal Başkanı Prof. Dr. Sami Selçuk'tan da destek alındı. Dün Dedeman Oteli Balo Salonu'nda yapılan geceye yurt içinden ve dışından yaklaşık 500 Konyalı katıldı.

İLK TEPKİ ATİLLA KART'TAN
Gecede konuşmalar yapıldı. Bu sırada CHP Konya milletvekili Atilla Kart, protokol uygulaması ve siyaset yapılmaması uyarısında bulundu. Ardından kürsüye AKP Konya milletvekili Özkan Öksüz geldi. AKP döneminde yapılanları anlatan Öksüz'e CHP Konya milletvekili Kart, "Siyaset yapma" diyerek tepki gösterdi. Öksüz de siyaset yapmadığını, Konya için yapılanları anlattığını söyledikten kısa bir süre sonra kürsüden indi.

Daha sonra kürsüye Merkez Valisi Muammer Muşmal çıktı.2008 yılında çıkan kararname ile Elazığ Valiliği görevinden merkeze alınan Konyalı Vali Muammer Muşmal, konuşması sırasında, "Konya'dan seçilmiş 16 milletvekilimiz var. Konya'mıza niye sahip çıkmıyorsunuz? Kaç tane bürokratı yanınızda çalıştırdınız" şeklindeki konuşmasına sinirlenen AKP Konya Milletvekili Özkan Öksüz, tepki gösterdi. Oturduğu yerden kalkan Öksüz, "Konuşan biraz önce konuştu. Ne konuştuysak, yaptık. Bunlar yanlış. Konyalı bürokrata sahip çıkıyoruz. 70'in üzerinde genel müdür ve müsteşarımız var. Arkadaşımız yanlış konuşuyor. İnsin o kürsüden" diye bağırdı. Vali kürsüden inmeyince, salonu terk etmek isteyen Öksüz, yanında bulunanlar tarafından sakinleştirildi.

"BABAMIN KÜRSÜSÜ"
AKP'li vekilin kürsüden inmesini istediği Vali Muşmal'ın ise "Babanın kürsüsü mü?" demesi ikinci bir gerginliğin yaşanmasına neden oldu. Yeniden ayağa kalkan AKP'li Öksüz, "Evet babamın kürsüsü. Biz siyaset yapmıyoruz. Terk ediyorum burayı" diyerek salondan çıkmak istedi. Öksüz, yanında bulunanlar tarafından sakinleştirilerek yeniden yerine oturtuldu. Konuşmasına devam eden Vali Muşmal, "Arkadaşlar, şimdi burada kimseye hakaret etmiyoruz. Kimseye ithamda bulunmuyoruz. Burada fikirlerimizi söylüyoruz. Ben bu ülkenin şerefle valiliğini yapmış bir insanım. Şuanda da merkez valisiyim. Müsaade edin de konuşayım" dedi.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
AK Parti'li Vekil, Vali ile tartıştı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Polemik-
Buraya geçin: