Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 "Açıklamazsan namertsin!"

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

"Açıklamazsan namertsin!" Empty
MesajKonu: "Açıklamazsan namertsin!"   "Açıklamazsan namertsin!" EmptyPaz Mart 15, 2009 10:17 pm

Partisince Balıkesir'de düzenlenen mitingde konuşan Başbakan Erdoğan, "350-400 tane ayni yardım olarak buzdolabı dağıtan Vali ile Tunceli'de seçimin mukadderatı mı değişir?" dedi.

Balıkesir Kuvayi Milliye Meydanı'nda partisinin düzenlediği mitingde konuşan Başbakan Erdoğan, dürüst olmayan siyasi liderlerin meydanlarda kimseye dürüstlük dersi veremeyeceğini vurguladı. CHP Genel Başkanı Deniz ****** ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye İkitelli'deki medyanın kılavuzluk yaptığına dikkat çeken Erdoğan, "Bunlara o medya rota çiziyor, yol gösteriyor. Yalanlarını, iftiralarını, çamurlarını o medya sayfalarına taşıyor. Bak, dün Bursa'da söyledim, Sayın Bahçeli son birkaç gündür diyor ki 'Sayın Başbakan önce şunu açıklasın. Kara kapılar arkasında, karanlık odalarda hangi savcılarla görüştü de parlamentoya geldi, milletvekili seçildi. Bunu bir açıklasın' Hukukta, müfteri yani iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir. Sen böyle bir iddianın sahibisin, eğer dürüstsen diyorum ki 'Bunu açıklamaya mecbursun. Açıklamadığın takdirde namertsin diyorum." ifadesini kullandı.

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tayyip Erdoğan'ın karanlık odalarda görüştüğü hiçbir savcı yoktur. Bugüne kadar milletten başka hiç kimseden icazet almadı, almaz. Hayatım benim bununla geçti. Bunu ispat etmeye, açıklamaya mecbursun. Açıklamadığın takdirde bir müfteri olarak anılacaksın. Namert olarak anılacaksın. Bak bu kadar yüksek perdeden konuşuyorum. Çünkü Tayyip Erdoğan'ın ak sayfalarında böyle bir leke yok, olmayacaktır da. Çünkü, mücadelem hep böyle geçti. Bunu açıklamak zorundasın. Ben milletimden de şunu rica ediyorum. Bakınız, bu tür iftiraları yapan liderlere sandıkları mezar etmeniz lazım. Çünkü Türkiye ne çektiyse buradan çekti."
Türkiye'de bu tarz siyasetin milletim nezdinde itibar bulamayacağını vurgulayan Erdoğan, "Milletin dışında kendisine destek arayanlar, kılavuz arayanlar mutlaka yolda kalacaklardır. AK Parti'yle bu ülkede, bu tür siyaset artık tedavülden kalkmıştır. Artık bu ülkede insan odaklı, millet odaklı siyaset tedavüle girdi. Medyanın desteğini istediğin kadar arkana al, çetelerin, mafyaların verdiği destekle de bir yere gitmeniz mümkün değil.'' şeklinde konuştu.

Bu ülkenin vatandaşının hiç kimsenin yanında ezik kalmaması gerektiğini kaydeden Erdoğan, şunları söyledi: "Biz halkımızı her zaman yanımızda bulduk. Bundan huzurluyuz. Balıkesir'e beşinci gelişim. Her seferinde hizmetle geldim. Ben beş kez geldim. Diğer parti liderleri kaç kez geldi? Bir hoşmelim kavgasıdır gidiyor. Balıkesirlileri kızdırıyorlar. Kırşehir'in hoşmelimi mi güzel yoksa Balıkesir'in mi? Bu da vatandaşa yarıyor. Sayın Bahçeli de bu rekabetin içinde yer alıyor. Sayın ****** şunu diyor; 'Ben Erkenokon'un avukatıyım' Ben de halkın avukatıyım. Biz geleceğimize tertemiz Türkiye bırakmak için buradayız."
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
"Açıklamazsan namertsin!"
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Bir şey biliyor da söylemiyorsan namertsin"
» "Hocanın bize tozu bile bulaşsa yeter"
» "Nevruz kabus değil, resmi bayram olsun"
» "Nevruz kabus değil, resmi bayram olsun"
» "Değişiklik için yargının görüşü alınmalı"

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Polemik-
Buraya geçin: