Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 "Su verin"

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

"Su verin" Empty
MesajKonu: "Su verin"   "Su verin" EmptyPaz Mart 15, 2009 6:57 am

Tek başına yaşadığı evinde 4 gündür yaralı olarak yatan yaşlı kadın, polis tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırılırken "su verin" diye yalvardı.

Bülent CİVANOĞLU / BURSA (AHT)

Yaşlı kadının ölümden döndüğü olay, Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde yaşandı. Alınan bilgiye göre, 1986 yılından beri tek başına yaşayan 89 yaşındaki Fikriye Özen'in akrabaları dört günden beri telefon ettikleri halde yaşlı kadınla görüşemiyorlardı.Yaşlı kadının akrabaları bu sabah saatlerinde de Fikriye Özden'i tekrar aradı ama yine telefonlarına cevap alamadılar. Bunun üzerine komşulara haber verilerek, eve bakılması istendi. Ama komşularda çağrılarına cevap alamayınca polis çağırıldı. Polis çilingirle girdiği evde şok edici bir manzarayla karşılaştı.

Fikriye Özden, oturma odasında halının ortasında yerde yatıyordu. Önce hayatını kaybettiği sanılan kadının 112 Acil Servis ekibinin muayenesiyle baygın olduğu anlaşıldı. Sedyeye alınan ve ambulansla hastaneye götürülen Fikriye Özden, hastane kapısına geldiğinde ayıldı. Yaşlı kadın, hastane kapısında "su verin" diye inlemeye başladı. Böbrekleriyle ilgili sorun yaşamaması için su verilmeyen yaşlı kadının bir diz kapağının kırık olabileceği, bu yüzden de yaklaşık dört gündür düştüğü yerden kalkamadığı bildirildi.Talihsiz kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Fikriye Özden Çekirge Devlet Hastanesi'de tedavi altına alındı.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
"Su verin"
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Yaşam-
Buraya geçin: