Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Hollywood'a özeniyorlar

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Hollywood'a özeniyorlar Empty
MesajKonu: Hollywood'a özeniyorlar   Hollywood'a özeniyorlar EmptyPaz Mart 15, 2009 6:47 am

Birçok ünlü kadın oyuncumuz, mankenimiz imaj değişikliği yapmadan önce gözlerini Hollywood'a çeviriyor. Dünya starlarını kendine örnek alan şöhretlerimiz en çok hangi saç stilini tercih ediyor.

Çağla Şıkel

Emre Altuğ'la evlendikten sonra çok sık ortalarda gözükmeyen ünlü manken Çağla Şıkel, saçlarını Hollywood'un en ünlü kadınlarından Sarah Jessica Parker'ın modelinde yapıyor.

Berrak Tüzünataç

Ünlü oyuncu rol aldığı Elveda Rumeli dizisinin çekimleri için ayın büyük bir bölümünü Makedonya'da geçirse de İstanbul'a geldiğinde magazin basınına sık sık haber oluyor. Yaptığı saç modeliyle Jessica Alba'nın kopyası gibi olan güzel oyuncu halinden memnun.

Özge Özberk

Oynadığı karakterlerle milyonlarca insanın kalbini fetheden güzel oyuncu Hollywood'un Oscar'lı yıldızlarından Halle Berry ile saçlarını aynı modelde yaptırıyor. Davetlerede genellikle bu saç modeliyle katılan Özberk dağınık saçtan hoşlanmadığını belirtiyor.

İpek Tuzcuoğlu

Güzelliği ve oyunculuğuyla büyük beğeni kazanan ünlü oyuncunun saç modeli de Hollywood'dan tranfer. Ünlü oyuncu dalga dalga yaptığı saçlarıyla Hollywood'un ünlü yıldızı Kate Hudson'u andırıyor.

Zeynep Beşler

Güzelliği nedeniyle birçok erkek hayranından aşk mektupları alan ve bu yüzden sevgilisi ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'yla zaman zaman tartışan Zeynep Beşerler de saçlarını Scarlett Johanson'a benzeterek kendisine ayrı bir hava katıyor.

Azra Akın

Kıvanç Tatlıtuğ'dan ayrıldıktan sonra adeta kameralara küsen Azra Akın, Michael Duogles'ın eşi ve dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Catherine Zeta Jones'un saç modelini tercih ediyor.

Bugün
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Hollywood'a özeniyorlar
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Magazin-
Buraya geçin: