Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Liverpool:4 - Real Madrid:0

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Liverpool:4 - Real Madrid:0 Empty
MesajKonu: Liverpool:4 - Real Madrid:0   Liverpool:4 - Real Madrid:0 EmptyCuma Mart 13, 2009 12:59 am

Liverpool'dan büyüklük dersi! Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 2. Tur rövanş karşılaşmasında, Liverpool ile Real Madrid, Anfield Road'da karşı karşıya gelirken, karşılaşmada galip ayrılan taraf, 4-0'lık skorla Liverpool oldu. Kırmızılar, Real Madrid'i, 7. dakikada Torres, 27. dakikada penaltıdan ve 48. dakikada Steven Gerrard ile 88. dakikada Dossana'nın golleriyle adeta dağıtırken, ilk maçı da 1-0 kazanmasının ardından adını çeyrek finale yazdırdı.
LİVERPOOL YARIM SAATTE BİTİRDİ!

İki dev ekip Liverpool ve Real Madrid'i, 1-0'lık maçın rövanşında Anfield Road'da karşı karşıya getiren mücadele, ev sahibi Liverpool'un müthiş baskısıyla başladı. Kırmızılar, maçın ilk 15 dakikalık bölümünde İspanyol golcüsü Fernando Torres ve Steven Gerrard'ı katkılarıyla rakip kaleye yüklenirken, ilk dakikalarda mutlak gol fırsatlarından yararlanamadı. Liverpool'u karşılaşmada öne geçiren gol, maçın 11. dakikasında geldi. Bu dakikada gelişen atakta Hollandalı forvet Dirk Kuyt'ın ceza sahası sağ kanadından asistini iyi değerlendiren Fernando Torres, takımını Real Madrid karşısında 1-0 öne geçirdi.

Kırmızılar, ilk 10 dakikalık bölümün hemen bitiminde bulduğu golle rakibi karşısında rahatlarken, baskısını da sürdürdü. Ev sahibinin, özellikle ortadan Gerrard ile başlayan ataklarında Real Madrid kalecisi Iker Casillas, kalesinde devleşirken, maçta 30 dakikalık bölüm dolmadan Liverpool'un ikinci golü geldi. 27. dakikada gelişen Liverpool atağında, Heinze'nin topa ceza sahasında elle dokunduğunu belirten hakem penaltı noktasını gösterirken, topun gerisine gelen kaptan Gerrard, başarılı bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi.

İspanya'da oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanan Liverpool, kendi sahasında Real Madrid karşısında ilk yarım saatlik bölümde 2-0'lık üstünlüğü sağlarken, ilk yarının kalan bölümlerinde kendini fazla yormadı. Bu bölümlerde ortaya zevkli fakat net gol pozisyonu olmayan bir karşılaşma çıkarken, konuk Real Madrid, Sneijder ve Robben ile bulmaya çalıştığı gol pozisyonlarını iyi değerlendiremedi. İlk yarıda başka gol gelmeyince, takımlar devre arasında Liverpool'un 2-0'lık üstünlüğü ile girdi.

GERRARD BİR KEZ DAHA VURDU!

Liverpool ile Real Madrid arasında, ilk yarısı Kırmızılar'ın 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanan maçın ikinci yarısı da golle başladı. Ev sahibi Liverpool, maçın 47.dakikasında Babel'in sol kanattan ortasında Steven Gerrard'ın ayağından bulduğu golle skoru 3-0'a taşırken, Anfield Road adeta yıkıldı. Güçlü rakibi karşısında umduğundan daha rahat bir şekilde 3-0'lık üstünlüğü yakalayan Liverpool, ilerleyen dakikalarda da hız kesmedi. İlk 60 dakikalık bölüm dolmadan Kuyt'un ve Gerrard'ın çabalarıyla rakip kalede gol aramaya devam etse de, başka gol bulamadı.

RAMOS'TAN MÜDAHALELER AMA NAFİLE...

Karşılaşmada son yarım saatlik bölümde, Real Madrid teknik direktörü Ramos'tan bazı hamleler geldi. Takımı 3-0 geride olan Ramos, maçın 64. dakikasında defanstan Cannavaro'yu alıp, orta sahaya Hollandalı van der Vaart'ı monte etse de, bu değişiklik Mor Şimşekler'i fazla etkilemedi. Real Madrid'de bu değişikliğin ardından ikinci yarıda oyuna giren sol kanat oyuncusu Marcelo, beke geçerken, Heinze de defansın ortasına geçti.

Oyunun kalan bölümlerinde Liverpool, rakibinin üzerine fazla gitmezken, Real Madrid ekibi de Liverpool kalesinde aradığı golü bulamadı. İspanyol temsilcisi, karşılaşmanın 76. dakikasında Gago ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamazken, konuk ekibin maçın 82. dakikasında Higuain ile bulduğu gol de, ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.

Real Madrid karşısında çok rahat olan Liverpool, maçın son dakikalarına girilirken dördüncü golü de buldu. Karşılaşmanın 88. dakikasında gelişen atakta, 83. dakikada Fernando Torres'in yerine oyuna giren Dossana, Mascherano'nun asistinde Liverpool'a bir gol daha kazandırdı.

Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol gelmeyince, Liverpool, Real Madrid'i 1-0 ve 4-0'lık skorlarla eleyip, Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final'e yükselen taraf oldu.

Maç bitimi Real Madrid cephesine hüzün çökerken, Liverpool'lu oyuncular, "You will never walk alone (Asla yalnız yürümeyeceksin)" tezahüratları eşliğinde stadyumdan gururla ayrıldı...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Liverpool:4 - Real Madrid:0
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Spor-
Buraya geçin: