Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Tüzmen'i protesto eden vatandaşa para cezası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Tüzmen'i protesto eden vatandaşa para cezası Empty
MesajKonu: Tüzmen'i protesto eden vatandaşa para cezası   Tüzmen'i protesto eden vatandaşa para cezası EmptyCuma Mart 13, 2009 12:42 am

Gaziantep'te Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen'in de katıldığı parti toplantısında "Aylardır işsizim ve açım' diye bağırıp bakanı protesto eden Hüseyin Aymaz'a Kabahatler Kanunu'na göre "Çevreye rahatsızlık vermek" suçundan 69 TL ceza kesildi.

Yusuf KILIÇ / GAZİANTEP (AHT)

Gaziantep'te işsiz olduğu öğrenilen Hüseyin Aymaz, dün akşam Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen'in katıldığı AK Parti'ye katılım toplantısında, "Aylardır işsizim ve açım" diyerek Bakan'ı protesto edince 69 TL ceza yedi.

Dün akşam (çarşamba) toplantının yapıldığı düğün salonuna elinde keser ve kerpetenle giren Aymaz, Bakan Tüzmen vatandaşlarla tokalaştığı sırada Hüseyin Aymaz (46) bir anda keseri ve kerpeteni havaya kaldırarak, "Aylardır işsizim ve açım" diye bağırdı. Korumalar tarafından etkisiz hale getirilen ve Düztepe Polis Karakolu'na götürülen Hüseyin Aymaz'ın alkollü olduğu anlaşıldı. İfadesi alınan Aymaz, Kabahatler Kanunu'na göre "Çevreye rahatsızlık vermek" suçundan 69 TL ceza kesilerek, serbest bırakıldı.

BU CEZAYI ÖDEYECEK PARAM YOK, İSTERLERSE BENİ HAPSE ATSINLAR

İnşaatlarda çalıştığını ve 35 TL yevmiye aldığını belirten, ancak uzun bir süredir iş bulamadığını ifade eden 1 çocuk babası Hüseyin Aymaz, "Akşam eve geldim, Aş yok, ekmek yok. Canım sıkıldı, dışarı çıktım. Derdimi birilerine anlatmak istedim. Daha sonra bakkaldan borca iki bira alarak içtim. Bu sırada Bakan Kürşat Tüzmen'in toplantıya katılacağını öğrendim ve düğün salonuna girip derdimi anlatmak istedim. Fakat dinlemediler. Bir insan bir bakana derdini anlatamayacak mı? Yanımda götürdüğüm kerpeten ve keser benim iş aletlerim. Her zaman yanımda taşırım. Derdimiz işsizlik. Beni salondan çıkardılar, karakola götürdüler. Bir de 69 TL ceza kestiler. Şu anda bu cezayı ödeyecek param da yok. Sinirlendim, ceza makbuzunu da yırttım, attım. Bu ceza için isterlerse beni hapse atsınlar" dedi.

"EŞİM ŞİZOFREN, UZUN SÜREDİR İLAÇLARINI KULLANAMIYOR"

Hüseyin Aymaz, eşinin de şizofreni hastası olduğunu ve bunalıma girdiğini sözlerine ekleyerek, "Oturduğum evin kirasını 4 aydır veremiyorum. Eşim Ayşe (46) rahatsız olduğu için tedavi görmesi gerekiyor, ama üzerimizde hiçbir mal varlığımız olmamasına rağmen, yeşil kartımız bile iptal edildi. Bu nedenle eşimin tedavisi yarım kaldı. Eşimin kullandığı ilaçlar çok pahalı olduğu için uzun zamandır onları dahi alamıyorum. Ne yapalım bize söyleyin" diye dert yandı.

Aymaz, uzun zamandır çalışamadığı için elektrik ve su parasını da ödeyemediğini sözlerine ekleyerek, "Elektrik ve su borcum bin 500 TL'yi geçti. Borçların altında ezilmiş durumdayım. Bunları anlatıp, iş araçlarım olan keser ile kerpeteni Bakana teslim edecektim. Ama daha elimi kaldırmadan korumalar beni yaka paça kucaklayıp dışarı çıkartarak ekiplere teslim ettiler" şeklinde konuştu.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Tüzmen'i protesto eden vatandaşa para cezası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Yaşam-
Buraya geçin: