Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Trabzonspor'a taraftar desteği!

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Trabzonspor'a taraftar desteği! Empty
MesajKonu: Trabzonspor'a taraftar desteği!   Trabzonspor'a taraftar desteği! EmptyPerş. Mart 12, 2009 5:40 pm

Farozlular ve Trabzonlu Gençler Taraftar Derneği Başkanı Erol Çelik, ''Trabzonspor böyle bir havayı yakalamışken bizler taraftar olarak üzerimize düşen görevi yapıp Trabzonsporumuz'u destekleyeceğiz'' dedi.

Erol Çelik, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, bordo-mavililerin hafta sonu Galatasaray ile evinde çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağını anımsatarak, ''Takımımız son haftalarda belki kötü sonuçlar aldı ama yine de zirvede. Bizler takımımızı desteklemek üzere bu maçta tribündeki yerlerimizi alacağız'' diye konuştu.

Özellikle Trabzon'un plakasından esinlenerek oluşturulan ''61. dakika şovlarını'' tribün geneline yayarak takımlarına destek olacaklarını ifade eden Çelik, şöyle devam etti:
''Şunu unutmayalım ki herkes hata yapabilir. Çocuğumuz, sevdiğimiz hata yaptığında bunları affediyoruz. Trabzonspor'un da ufak tefek bazı maçlarda hataları olabilir. Biz bunları hata olarak görüyoruz. Takım gereken şekilde oynamıyor, yönetimde hata olabilir, hocada hata olabilir, ama bunları şu anda aramanın hiçbir mantığı yok.''

Ligin sonunun yaklaştığını dile getiren Çelik, ''Takımımız böyle bir havayı yakalamışken bizler taraftar olarak üzerimize düşen görevi yapıp Trabzonsporumuz'u destekleyeceğiz. Bu, sezon sonuna kadar böyle devam edecek. Sezon sonunda gerekli tepkileri gerekli yerlere bizler de veririz. Ama şu anda kimsenin bir şey aramasına gerek yok. Hep beraber bu takımı destekleyelim'' dedi.

Çelik, bordo-mavili taraftarlara seslenerek, şunları kaydetti:
''Sadece taraftar gruplarıyla bu işler olmaz. Herkes kombine aldı, bizler de paramızı vererek kombine aldık. Bizler istiyoruz ki birlik beraberlik sadece lobilerde, localarda olmasın, tribünlerde de olsun. Hep beraber takımımızı destekleyelim, bu takıma sahip çıkalım. Galatasaray maçını alıp inşallah zirveye çıkarak sezon sonunda şampiyonluğu hep beraber kucaklayalım.''

A.A.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Trabzonspor'a taraftar desteği!
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Spor-
Buraya geçin: