Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 "Rahatlamak istiyoruz"

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

"Rahatlamak istiyoruz" Empty
MesajKonu: "Rahatlamak istiyoruz"   "Rahatlamak istiyoruz" EmptyPerş. Mart 12, 2009 5:34 pm

Turkcell Super Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Hacettepe maçından iyi bir sonuç alarak ligin son 10 maçına rahat bir şekilde girmek istediklerini söyledi.

Bakkal, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takımının son maçlarda, iyi savunma yaptığını ve ani atağa kalktığını, ortaya konulan kaliteli oyunun da galibiyeti getirdiğini belirtti.

Denizlispor'un zor bir döneme girdiğini, son 4 maçda aldıkları 12 puana sahip çıkmak için mücadele edeceklerini kaydeden Bakkal, ''İlk devre kaybedilen puanlar nedeniyle, bizim aldığımız 12 puan, biraz yukarılarılara çıkmamızı sağladı. Şimdi daha zor bir dönem başlıyor'' dedi.

Bakkal, takımının avantaj yakaladığını, taraftarın coşkusu ve Denizli halkının desteği ile Hacettepe maçını da kazanmayı hedeflediklerini ifade ederek, şöyle dedi:

''Hacettepe maçını kazanarak, ligin son 10 maçına rahat bir şekilde girmek istiyoruz. Pazar günü Denizli'de yaşayanları stada bekliyoruz. Bu önemli maçı, büyük bir coşku ve taraftar desteğiyle kazanmak istiyoruz. Dört hafta üst üste kazanmışsanız, içerde de Hacettepe ile oynuyorsanız, maçı almanız lazım. Hacettepe, küçümsenmeyecek bir takım. Ben onlarla uzun yıllar yan yana çalıştım. İstekli arzulu, her maçı kazanmak isteyen bir ekip. Biz onlardan daha fazla istekli olmayız. Geldiğimiz noktada yenmekten başka bir düşüncemiz yok.''

Bakkal, takımda bir iki sakatlığın dışında ciddi bir sorun bulunmadığını, oynayan her futbolcusunun sakat ve cezalı arkadaşını aratmayan bir yapıya kavuştuklarını, takım ruhunun yakaladığını dile getirdi.

Denizlisporlu Güray da, iyi ve mücadele eden bir takım olduklarını, yakaladıkları galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini belirterek, 'Hacettepe karşılaşmasından galip ayrılarak Gençlerbirliği maçına daha rahat bir şekilde çıkmak istiyoruz'' dedi.

A.A.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
"Rahatlamak istiyoruz"
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Hocanın bize tozu bile bulaşsa yeter"
» "Nevruz kabus değil, resmi bayram olsun"
» "Nevruz kabus değil, resmi bayram olsun"
» "Beylikdüzü'ndeki seçimler iptal edilsin"
» "İçeri girdi vahşice ateş etti"

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Spor-
Buraya geçin: