Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Aranıyor!

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

Aranıyor! Empty
MesajKonu: Aranıyor!   Aranıyor! EmptyÇarş. Mart 11, 2009 3:26 pm

Mersin'de oto yedek parça işletmesi sahibi Mustafa Saçıkara'dan tam 1 aydır haber alınamıyor. Son olarak 5 Şubat akşamı "Ben Ceyhan'a gidiyorum" diyerek ayrılan 7 çocuk 14 torun sahibi işadamından o günden beri tek bir ses bile çıkmadı. Eşinin başına kötü bir şey gelmesinden korkan Ümmü Gülsüm Saçıkara ise "Eşimin evden beraber çıktığı kişi, onun kayboluşundan 5 gün sonra oğlumu öldürdü. Belki de Mustafa'yı da öldürmüştür" diye konuştu.

DENİZ KARA / AHT

Mersin'in Siteler mahallesi 140. cadde 146 numaralı evde ikamet eden 59 yaşındaki Mustafa Saçıkara'nın eşi Ümmü Gülsüm Saçıkara (59), kocasının 5 Şubat günü akşam saatlerinde eve gelerek "Ben Ceyhan'a gidiyorum" dedikten sonra 20 yıllık arkadaşı emekli polis Duran Atadağ ile birlikte evden ayrıldığını ancak 1 saat sonra aradıklarında telefona cevap alamadıklarını söyledi.

CEYHAN'A GİTMEMİŞ

Ertesi gün sabah saatlerinde Duran Atadağ'ı evlerinin altındaki işyerinde görünce yanına inip "Mustafa nerede?" diye sorduğunu söyleyen Ümmü Gülsüm Saçıkara "Bana ?Niye, eve gelmedi mi?' dedi. Ben de ?Kim getirecek onu, beraber gitmediniz mi' diye sorunca ?Ben onu Mersin Oteli'nin orada bıraktım. Ceyhan'a gitmedik' dedi. Bunun üzerine biz karakola gidip durumu bildirip Duran Atadağ hakkında suç duyurusunda bulunduk" dedi.

5 GÜN SONRA OĞLU ÖLDÜRÜLDÜ

Duran Atadağ'ın, kocasının kayboluşundan 5 gün sonra 10 Şubat 2009 tarihinde oğlu Ömer Saçıkara'nın işyerine giderek önce oğlunu öldürdüğünü sonrasında da kendi başına sıkarak intihar ettiğini söyleyen Ümmü Gülsüm Saçıkara "Cinayetin de bu konu ile bağlantılı olabileceğini düşünüyorum. Mustafa'yı öldürdükten sonra gidip Ömer'i de mi öldürdü diye düşünüyorum. Artık her şeyi düşünüyoruz. Belki de Mustafa'yı bir yere götürüp, fidye için birine verdi, sonrasında da işin içinden çıkamayıp hem Mustafa'yı hem Ömer'i öldürüp sonrada kendisini mi öldürdü orasını bilmiyoruz artık" diye konuştu.

OĞLU "DURAN ATADAĞ BU İŞLE ALAKALI OLABİLİR"

Babasının kayboluşundan 1 gün sonra Duran Atadağ ile birlikte babasını aramak için hastanelere baktıklarını anlatan Mustafa Saçıkara'nın oğlu Adnan Saçıkara (36) ise "Kendisi babamı Mersin Oteli'nin oraya bıraktığını söyledi fakat emniyet öyle söylemiyor. Mobeseden baktıklarında öyle bir kayıt çıkmıyor. Duran Atadağ'ın bu işle alakalı olduğunu düşünüyoruz. Şu ana kadar herhangi bir fidye talebi olmadı. Emniyete, Savcılığa, Valiliğe, Başbakanlığa başvurduk. Fakat emniyetin kapsamlı bir şekilde aradığına eminiz. Olumsuz bir şey olsaydı şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

ÖLDÜRÜLEN OĞLU FİDYE İÇİN KAÇIRILMIŞTI

Duran Atadağ'ın vurarak öldürdüğü ağabeyi Ömer Saçıkara'nın 2002 yılında fidye amacı ile bazı kişiler tarafından kaçırıldığını ancak polisler tarafından kurtarıldığını da söyleyen Adnan Saçıkara "Bizim kimse ile husumetimiz yok. Bu işin fidye amacı ile olabileceğine ihtimal vermiyorum" dedi.

Mersin'in GMK Bulvarı Otogar Kavşağı'nda Kirve Otomotiv isimli işletmenin sahibi olan Ömer Saçıkara, 10 Şubat 2009 günü işyerine gelen aile dostları emekli polis Duran Atadağ tarafından tabanca ile vurularak öldürülmüştü. Olayın ardından Duran Atadağ aynı işyeri içinde kendi başına da bir el ateş ederek hayatına son vermişti.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
Aranıyor!
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Yaşam-
Buraya geçin: