Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Forumdan yararlanmak için üye olunuz
Haber
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Haber

Gündem haberleri
 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 ATILIM GAZETESİ'NE BASKIN

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Haberinolsun
Administratör
Administratör
Haberinolsun


Ruh hali : sakin
Mesaj Sayısı : 2276
Rep gücü : 1511
Rep puanı : 21
Kayıt tarihi : 26/02/09
Yaş : 34
Nerden : Sakarya

ATILIM GAZETESİ'NE BASKIN Empty
MesajKonu: ATILIM GAZETESİ'NE BASKIN   ATILIM GAZETESİ'NE BASKIN EmptyÇarş. Mart 11, 2009 2:47 pm

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin ve Hatay'ın da bulunduğu birçok ilde yasadışı örgüt MLKP'ye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında İstanbul'da Atılım Gazetesi ile Ezilenlerin Sosyalist Platformu (ESP) bürolarında arama yapan polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin sabah saatlerinde başlattığı operasyonda Aksaray'da gazeteye ait bir büro ile çok sayıda evin arandığı ve çok sayıda dökümana el konulduğu öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 10.Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararı ile sabah saatlerinde Atılım gazetesi ve ESP'lilere yönelik bir operasyon düzenledi. Atılım gazetesinin teknik işlerinin yapıldığı Güneş Ajans ile Ankara, İzmir ve Adana'da ESP'lilerin evlerine baskın yapıldı. operasyon kapsamında Atılım muhabiri Çetin Poyraz, BEKSAV Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Orman, Nazım Hikmet Marksist Bilimler Akademisi Koordinatörü Alp Altınörs, Emekçi Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Münevver İltemur, Tuğba Gümüş ve Fatma Siner ile ESP'li Hatice Aydemir, Hasan Ozan, İrfan Gerçek, Tarık Tepeli, Zelal Armutlu, Bülent Kapar, Abbas Duman, Yüksel Bulut, Yeşim Sönmez, Hızır Uzundağ gibi isimlerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Polisin aynı zamanda Limter-İş Sendikası Genel Başkanı Cem Dinç'in evine baskın düzenlediği ve bilgisayarına el koyduğu bildirildi. Kurtköy'de de Yıldız Görgün'ün evinde arama yapılıyor. Limter-İş Genel Başkanı Cem Dinç, polisin sabah saatlerinde evine geldiğini anlatarak, "Neden olduğunu henüz bilmiyoruz. Arama kararı olduğunu bildirdiler. Eve gildiler arama yaptılar.Bilgisayarımı aldılar. Ağabeyim Halil Dinç'i sordular. Ağabeyim Atılım gazetesinde editörlük yapmıştı." dedi.

Cihan
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://haberinolsun.yetkinforum.com
 
ATILIM GAZETESİ'NE BASKIN
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Haber :: Haber :: Medya-
Buraya geçin: